Finkorv i fokus

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nu öppnar Dogfood på riktigt efter smyöppning,endast kvällsöppet och testkörningsperiod.

Flippin´Burgers gör sig redo för att öppna tillskottet Dogfood på riktigt och gör det med att ha lunchöppet från och med lördag 7 oktober. Hittills har restaurangen endast haft kvällsöppet.

Därtill ämnar grundaren bakom konceptet att fira dogtober med en rad olika aktiviteter bland annat med korv från Dogfood som månadens "burgare" på Flippin' Burgers samt arrangera en oktoberfest i två akter, Dogtoberfest, med foodtruck och gästspel på Lådan.

– Vår ambition från början var att ha öppet mer eller mindre jämnt, lite som en korvmoj, men det senaste halvåret med lansering av både Lådan och Dogfood har varit väldigt intensivt för ett litet snabbväxande bolag som vårt. Att gå från ett 30-tal anställda till drygt 60 har varit ett stort steg och allt som vi vill göra har inte riktigt hunnits med än. Restaurangprojekt och byggen tenderar att alltid bli försenade och när det väl stod klart att alternativet var att öppna mitt i sommaren eller inte alls så körde vi på det. Men det är väl först nu vi är redo att berätta att vi finns, säger Jon Widegren som driver Flippin' Burgers som står bakom Dogfood.

Dogfood ligger på Industrigatan 2 på Kungsholmen i Stockholm.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Restaurangen som blir navet i nya Bank Hotel

Så firar Vassa Eggen och TAKO Europride

Tar fram regnbågsmenyer till förmån för välgörenhet.

TV: Intervju med Sebastian Gibrand

Krönika: I kvalet inför valet

Chefredaktör Lisbeth Rauden skriver om demokrati, humanism och Bruce Hills gastronomiska budskap.

LISTA: Felen du ska undvika vid restaurangstart

Andreas Moene, vd konsultföretaget PreOpening verksamma inom hotell, restaurang och hospotality, guidar med sina bästa tips.

Kända ansikten tar över NK:s saluhall

Nyhetsbrev

Esperanto i konkurs

Arkiv

Värmdö-cider bäst i landet

"Det är en ciderrevolution på gång i Sverige", säger anordnaren Spritmuseum, som också pekar på hög kvalitet bland årets tävlande.

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bärfrämjandet: Jordgubbsbrist i hetaste veckan

Bordsservering på McDonald´s

Kocknätverk gästade Svenska Kocklandslaget

Livsmedelsverket synar blodiga trendburgare

I ett nytt kontrollprojekt ska 500 inspektioner av restauranger genomföras i landet –

Här är finalisterna i Årets Kock

Åtta kockar möts under finaldagarna i september.

EM-silver till Sverige i Bocuse

Tävling
Konditorerna tog EM-guld

Svenska konditorlandslaget vann europeiska mästerskapen i konditori i Turin.

Fem till final i Årets Konditor

Här är finalisterna till årets upplaga av tävlingen. Finalen äger rum i Stockholm i oktober.

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Trio bakom ny vinbar

De ligger bakom nya vinbaren Oas på Drottninggatan i Stockholm.

Bryggeriet gör öl-debut med nygammalt märke

Vasa bryggeri tar till en början hjälp av mer etablerade ölbryggare när Sundsvalls öl gör comeback.

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

25 producenter prisade för "bästa landskapsmat"

Han tar plats i Stureplansgruppen

Petter Stordalens investeringsbolag blir en av hotell- och restaurangföretagets största ägare.

Fontana vann nyinstiftat pris

Restaurangerna fortsätter att öka

Skapar eventdel om 4 000 kvadratmeter

Max expanderar i Skåne

Tävling
Följ Bocuse direkt

Tävling
Team Sweden kör så det ångar

Paolo Robertos pizza kommer till macken

Från ölhak till bageri

Max lanserar klimatpositiva burgare

Tävling
Gibrands totala Bocuse-satsning

Jobb & Karriär
Ny chef på Max

Stoppar en miljon sugrör - för miljön

Jobb & Karriär
Starbucks ordförande avgår

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.177