23948sdkhjf

Finkorv i fokus

Nu öppnar Dogfood på riktigt efter smyöppning,endast kvällsöppet och testkörningsperiod.

Flippin´Burgers gör sig redo för att öppna tillskottet Dogfood på riktigt och gör det med att ha lunchöppet från och med lördag 7 oktober. Hittills har restaurangen endast haft kvällsöppet.

Därtill ämnar grundaren bakom konceptet att fira dogtober med en rad olika aktiviteter bland annat med korv från Dogfood som månadens "burgare" på Flippin' Burgers samt arrangera en oktoberfest i två akter, Dogtoberfest, med foodtruck och gästspel på Lådan.

– Vår ambition från början var att ha öppet mer eller mindre jämnt, lite som en korvmoj, men det senaste halvåret med lansering av både Lådan och Dogfood har varit väldigt intensivt för ett litet snabbväxande bolag som vårt. Att gå från ett 30-tal anställda till drygt 60 har varit ett stort steg och allt som vi vill göra har inte riktigt hunnits med än. Restaurangprojekt och byggen tenderar att alltid bli försenade och när det väl stod klart att alternativet var att öppna mitt i sommaren eller inte alls så körde vi på det. Men det är väl först nu vi är redo att berätta att vi finns, säger Jon Widegren som driver Flippin' Burgers som står bakom Dogfood.

Dogfood ligger på Industrigatan 2 på Kungsholmen i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141