23948sdkhjf

Ny giv för O´Learys

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kedjan planerar för att upp till 20 restauranger ska drivas i egen regi under de närmaste tre åren.

Restaurang- och sportbarskedjan O’Learys ska börja driva restauranger i egen regi. Den första restaurangen blir restaurangen på Järntorget i Göteborg, där man redan nu köpt in sig i en befintlig restaurang som ska drivas tillsammans med den befintliga franchisetagaren.

Ett större O’Learys Event Center är också klart att drivas i egen drift på Unibail Rodamcos kommande storsatsning Mall of Netherlands i Holland. Strategin är en del av expansionsarbetet och restaurangerna blir en slags hubbar – så kallade ”Centers of Excellence” där även nya medarbetare och franchisetagare ska utbildas och där möjligheter till produktutveckling finns.

­- Att driva egna restauranger har varit på agendan en period och jag har länge sett detta som en nyckel till framtida utveckling. Vi ser också detta som något som i förlängningen skapar en närmre relation mellan franchisegivare och -tagare, med stärkt support och större utvecklingsmöjligheter, säger Christian Bellander, vd på O’Learys.

Under de kommande tre åren planerar kedjan att öppna 15-20 restauranger som ska drivas i egen regi.Satsningen är en del i kedjans internationella expansionsstrategi.

Mer om: O´learys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Nyhetsbrev

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Arkiv

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.122