Ny giv för O´Learys

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kedjan planerar för att upp till 20 restauranger ska drivas i egen regi under de närmaste tre åren.

Restaurang- och sportbarskedjan O’Learys ska börja driva restauranger i egen regi. Den första restaurangen blir restaurangen på Järntorget i Göteborg, där man redan nu köpt in sig i en befintlig restaurang som ska drivas tillsammans med den befintliga franchisetagaren.

Ett större O’Learys Event Center är också klart att drivas i egen drift på Unibail Rodamcos kommande storsatsning Mall of Netherlands i Holland. Strategin är en del av expansionsarbetet och restaurangerna blir en slags hubbar – så kallade ”Centers of Excellence” där även nya medarbetare och franchisetagare ska utbildas och där möjligheter till produktutveckling finns.

­- Att driva egna restauranger har varit på agendan en period och jag har länge sett detta som en nyckel till framtida utveckling. Vi ser också detta som något som i förlängningen skapar en närmre relation mellan franchisegivare och -tagare, med stärkt support och större utvecklingsmöjligheter, säger Christian Bellander, vd på O’Learys.

Under de kommande tre åren planerar kedjan att öppna 15-20 restauranger som ska drivas i egen regi.Satsningen är en del i kedjans internationella expansionsstrategi.

Mer om: O´learys


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza satsar brett

Närbutikskedja varumärkesskyddar matsatsning

En modern tesalong

På Hälsingegatan i Stockholm öppnar Dear Tea Society.

Wayne´s Coffe till A6

Så styrs restauranggästen rätt

Här är knepen till att få restauranggästen att minska köttkonsumtionen till förmån för vegetarisk mat, enligt en ny doktorsavhandling i beteendeekonomi.

Ny vd för Sydgrönt

Sydgrönt rekryterar från Findus.

Max Sverigechef prisad

Christoffer Bergfors har tilldelats utmärkelsen Hållbart Ledarskap 2017.

Arkiv

Compass Group med ny vd

Han tar över rollen som vd efter Jonas Siljhammar. Rekryteringen har skett internt.

Espresso House till Forumgallerian

OKQ8 förlänger med Rasta

Han fixar lunchmat av svinn

Stockholms Stadsmission öppnar café och lunchrestaurangen MatRätt.

Restaurangkoncept till Flygstaden

Två restaurangkoncept klara till nya volymhandelsområdet i Eslöv.

Vapiano till Klara C

Hawaii Poké öppnar nytt

Två nya restauranger för konceptet ser dagens ljus.

Uppåt för restauranger och caféer

Så mycket ökade hushållens konsumtion inom restauranger och caféer i augusti, enligt siffror från SCB.

Ny meny för SAS

Så ska franchisetvister lösas

Branschorganisationen lanserar medling som ny lösning vid tvister inom franchise.

Cater förlänger med Pinchos

Matgrossist förlänger avtal med restaurangkedjan.

Ny giv för O´Learys

Max till Varberg

I veckan öppnade hamburgerkedjan restaurang i Varberg.

Starbucks stänger ned e-handeln

De är bäst på kontorskaffe

Visita i väntat utspel

Ekologisk kyckling för Beijing8

Matkedja samarbetar med ny leverantör för att endast använda i ekologisk råvar i kycklingdumplings och baos.

Icabutiken räddade klassiskt bröd

Kyckling på macken

Food for Progress rekryterar ny chef

Han är ny chef hos Lantmännen

Nu kommer årets rosa produkter

Mer mjölkfritt hos Vapiano

Algföretaget knep årets Livsmedelspris

Svensk Fågel i snabbmatsutspel

Ny chef till Arla

Orkla skapar dryckescentrum

Vd-byte hos Duni

Snabbmatsklassiker till Luleå

Sänd till en kollega

0.151