23948sdkhjf

Dags för Årets Servitör

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Tuffa tävlingsälskande finalister finns med i årets startfältet, bland annat en kandidat som var med i Året Servitör 2016 och en kandidat som tävlat i Svenska Sommelier Mästerskapen. Följ tävlingen här.

Följ tävlingen live här;https://www.facebook.com/aretsservitor/ 

Tuffa tävlingsälskande finalister finns med i startfältet detta år, bland annat en kandidat som var med i Året Servitör 2016 och en kandidat som tävlat i Svenska Sommelier Mästerskapen.

Följ tävlingen på plats, mingla med branschkollegor, nätverka med matsalseliten och gör sensoriska tester. Johan Backeus, Årets Kock 2017, är på plats och bjuder på höstsmaker att njuta av tillsammans med Restaurangakademiens köksmästare.

Årets semifinal och final  äger rum 15 oktober på restaurang K-märkt på Linnegatan 87 i Stockholm.

 Årets finalister är: Joakim Bogström, Vinbaren i Åre, Oskar Johansson, Operakällarens Matsal, Stockholm, Daniel Norlander, Restaurang Hak, Scandic Europa, Göteborg, Jonathan Nyström, Monrads, Djursholm, Douglas Smith, Grand Hotel i Saltsjöbaden och Emma Ziemann hos Upper House Dining i Göteborg. 

Program

15.00 Dörrarna öppnas

15.15 Semifinalen med årets semifinalister startar.

17.15 Samtal på scenen

18.00 Finalduellen mellan årets finalister

18.45 Vinnaren koras och prisutdelning

Finalister: Joakim Bogström, Vinbaren, Åre Oskar Johansson, Operakällarens

Matsal, Stockholm Daniel Norlander, Restaurang Hak, Scandic Europa, Göteborg

Jonathan Nyström, Monrads, Djursholm Douglas Smith, Grand Hotel,

SaltsjöbadenEmma Ziemann, Upper House Dining, Göteborg

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Nyhetsbrev

Big Mac – i sommar även med bacon

Arkiv

En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Han går från Spotify till Gastrofy

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11