Max Sverigechef prisad

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Christoffer Bergfors har tilldelats utmärkelsen Hållbart Ledarskap 2017.

Christoffer Bergfors, vice vd och Sverigechef för Max Burgers har tilldelats utmärkelsen Hållbart Ledarskap 2017 som delas ut av NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv. Priset har delats ut sedan 1999 och tidigare pristagare är bland andra Karl-Johan Persson, vd H&M Group och Johan Söderström, Vd ABB Sverige.

Juryns motivering till priset lyder:

2017 års vinnare av Hållbart Ledarskap. Under Christoffers kreativa och handfasta ledning har Max Burgers AB utvecklat en grön meny som haft större framgång än vad de själva ens vågat hoppas på. Under 2016 femdubblade de utbudet och lanserade också en helt vegansk burgare. Under 2017 lade Christoffer tillsammans med sin bror in en ny växel och utmanade hela branschen att bli mer hållbar. Företaget har länge arbetat systematiskt med inkludering och integrationsfrågor och Max har visat att det går att göra världen lite godare!”



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza satsar brett

Närbutikskedja varumärkesskyddar matsatsning

En modern tesalong

På Hälsingegatan i Stockholm öppnar Dear Tea Society.

Wayne´s Coffe till A6

Så styrs restauranggästen rätt

Här är knepen till att få restauranggästen att minska köttkonsumtionen till förmån för vegetarisk mat, enligt en ny doktorsavhandling i beteendeekonomi.

Ny vd för Sydgrönt

Sydgrönt rekryterar från Findus.

Max Sverigechef prisad

Christoffer Bergfors har tilldelats utmärkelsen Hållbart Ledarskap 2017.

Arkiv

Compass Group med ny vd

Han tar över rollen som vd efter Jonas Siljhammar. Rekryteringen har skett internt.

Espresso House till Forumgallerian

OKQ8 förlänger med Rasta

Han fixar lunchmat av svinn

Stockholms Stadsmission öppnar café och lunchrestaurangen MatRätt.

Restaurangkoncept till Flygstaden

Två restaurangkoncept klara till nya volymhandelsområdet i Eslöv.

Vapiano till Klara C

Hawaii Poké öppnar nytt

Två nya restauranger för konceptet ser dagens ljus.

Uppåt för restauranger och caféer

Så mycket ökade hushållens konsumtion inom restauranger och caféer i augusti, enligt siffror från SCB.

Ny meny för SAS

Så ska franchisetvister lösas

Branschorganisationen lanserar medling som ny lösning vid tvister inom franchise.

Cater förlänger med Pinchos

Matgrossist förlänger avtal med restaurangkedjan.

Ny giv för O´Learys

Max till Varberg

I veckan öppnade hamburgerkedjan restaurang i Varberg.

Starbucks stänger ned e-handeln

De är bäst på kontorskaffe

Visita i väntat utspel

Ekologisk kyckling för Beijing8

Matkedja samarbetar med ny leverantör för att endast använda i ekologisk råvar i kycklingdumplings och baos.

Icabutiken räddade klassiskt bröd

Kyckling på macken

Food for Progress rekryterar ny chef

Han är ny chef hos Lantmännen

Nu kommer årets rosa produkter

Mer mjölkfritt hos Vapiano

Algföretaget knep årets Livsmedelspris

Svensk Fågel i snabbmatsutspel

Ny chef till Arla

Orkla skapar dryckescentrum

Vd-byte hos Duni

Snabbmatsklassiker till Luleå

Sänd till en kollega

0.12