23948sdkhjf

De arbetar på Årets Arbetsplats

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Restaurang Hantverket i Stockholm kammade hem det nya priset Årets Arbetsplats under Restauranggalan på Cirkus i Stockholm. Hör R&S chefredaktör Lisbeth Rauden om varför priset skapades.

Under Restauranggalan som ägde rum på Cirkus under måndagskvällen förärades Restaurang Hantverket det nyinstiftade priset Årets Arbetsplats.

Lyssna till R&S:s chefredaktör Lisbeth Raudens om varför priset tillkommit här.

https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/darfor-skapades-arets-arbetsplats-rauden-intervju-i-radio-sthlm

Restauranggalans motivering av priset:

Restaurang Hantverket är en förebild i branschen, där ledarskapet genomsyras av genuint intresse och engagemang för den enskilde medarbetaren och för verksamheten som helhet.

Jag är så glad och stolt! Stort tack till alla medarbetare på Hantverket som varje dag kämpar för en bra stämning för både gäster och för oss som jobbar. Tack även till Majola och Restauranggalan som har uppmärksammat ett för vår bransch livsviktigt ämne: bra företagskultur säger Josefin Carlsson, restaurangchef på Restaurang Hantverket i en kommentar.

Restaurang Hantverket ligger på Sturegatan 15 och ingår i Stockholm Meeting Selection.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Nyhetsbrev

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Arkiv

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116