23948sdkhjf

Hon kan vinna tre Stella-priser

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är de nominerade till Stella-galan som äger rum på Gondolen i slutet av januari.

Under första upplagan av Stella-galan, som syftar till att lyfta fram och premiera kvinnor i restaurangbranschen, som äger rum på restaurang Gondolen 28 januari ska vinnare i nio kategorier koras. Nu har de nio jurygruperna, som består av 5 till 8 ledamöter vardera, vaskat fram tre finalister i varje kategori  genom att gå igenom flera hundra nominerade. Malin Söderström är nominerad i tre kategorier.

I kategorin Årets Stella-kock är Frida Nilsson, Saori Ichihara och Malin Söderström nominerade. I kategorin Årets Stella-sommelier är Beatrice Becher, Ellen Franzén och Helena Wolff finalister och Årets Stella- bartender kan bli Josephine Sondlo, Madeleine Åkerlund eller Hanna Oscarsson. I kategorin Årets Stella-servis är Emma Skoglund, Sara Simu och Ilona Freudenthaler nominerade medan Maria Printz, Tina Fernlund och Sara Wennerström är finalister i kategorin Årets Stella-bagare.

I kategorin Årets Stella-konditor tävlar Liv Sandberg, Jenny Berg och Kajsa Nilsson och i kategorin Årets Stella-mentor Malin Söderström, Ulrika Karlsson och Sindy Voon. I kategorin Årets Stella-media är Johanna Westman, Anna K Sjögren och Anna och Fanny Bergenström nominerade. Årets Stella-hederspristagare kan bli Malin Söderström, Sara Jervfors eller Karin Fransson.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Nyhetsbrev

Big Mac – i sommar även med bacon

Arkiv

En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Han går från Spotify till Gastrofy

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116