23948sdkhjf

Reitan startar lokala produktionskök

Färskare mat och snabbare logistikflöde blir resultatet när servicehandelskoncernen startar lokala produktionskök.

De två lokala produktionsköken drivs i regi av Greenfood och i nära samarbete med Axfood Närlivs och når initialt 130 av Reitan Conveniences butiker i Stockholm och Göteborg.

Butikerna kan nu förses med färsk mat sex dagar i veckan. Ambitionen är att i framtiden vidga måltidserbjudandet till att gälla för åtminstone hälften av de 490 butikerna.

Genom samarbetet med Axfood Närlivs är ledtiden också förkortad och koncernens mat kan landa i butik från beställning på 16 timmar. 

– Med våra flexibla partners Greenfood och Axfood så kan vi nu erbjuda handelns snabbaste och mest innovativa mat för våra kunder i farten till attraktiva priser. Vi sätter alltid våra kunder i det första rummet. Tillsammans med kvalité, färska produkter, mer innovativa smaker och med våra engagerade köpmän och de 16 miljoner kunder som passerar våra butiker varje vecka är vi säkra på att det här kommer att bli en succé. I och med detta sätter vi även servicehandeln på kartan som matdestination, säger Fredrik Klein, inköpschef Reitan Convenience Sverige i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063