23948sdkhjf

Utmärkelse till Fazer Food Services

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Måltidsleverantören har förärats titeln Årets restaurangkedja 2017 av Handelsattityder.

Fazer Food Services topprankas bland kedjor i kategorin Restaurang och storhushåll av Handelsattityders årliga utvärderingen där totalt över 50 stycken hotell- och restaurangkedjor deltog; 11 kedjor och 40 leverantörer.

I frågor som bland annat rör affärsmässighet och marknadsprogram, tilldelades Fazer Food Services höga poäng och placerade sig på en första plats i jämförelsegruppen. Bedömningområdena för kedjorna är fyra; marknadsinriktning, kontaktperson, samarbete och övergripande frågeställningar.

- Det är väldigt roligt att Fazer Food Services erhållit ett så bra undersökningsresultat från leverantörerna. Vi på Fazer värdesätter våra leverantörers åsikter och genom undersökningsresultatet får vi kunskap om deras behov och värderingar. Tillsammans stärker det oss i vår ambition att alltid finnas till för våra kunder, bidra med inspiration och skapa smakupplevelser i våra restauranger, säger Harald Rydén, inköpsdirektör i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Nyhetsbrev

Big Mac – i sommar även med bacon

Arkiv

En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Han går från Spotify till Gastrofy

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.123