23948sdkhjf

Utökad restaurangsatsning på Grand Hotel

Lundahotellet Grand har försetts med två verandor som bland annat innebär att restaurangen fått utökat antal sittplatser.

Lundahotellet har försetts med två verandor à cirka 75 kvadratmeter. En satsning som inneburit att hotellets Bistro Gambrinus fått ett 30-tal nya sittplatser och att klassiska Bar Gambrinus nu också erbjuder fler sittplatser åt dryckesgästerna.

- Vi har märkt en enorm ökning i efterfrågan av sällskap som vill kunna beställa och bli serverade drinkar vid bordet och utökningen av antalet sittplatser i Bar Gambrinus ger oss möjlighet att göra just detta, säger Maria Paulsson Rickle, hotellchef.

Södra verandan, som fått namnet Piratenbaren, erbjuder afterwork, olika sorters champagne på glas, pianomusik och cocktails och tilltugg. Därtill ska Piratenbaren fungera som event- och mingelyta möjlig att abonnera. I mitten av maj väntar nya satsningen Bakfickan med tillhörande uteservering.

Exteriört innebär utbyggnaderna att stora glaspartier varvas med koppar och socklar av granit. Arkitekt är Mats Molén från Fojab och inredningen är signerad inredningsarkitekt Eva Nyström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062