23948sdkhjf

Utökad restaurangsatsning på Grand Hotel

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Lundahotellet Grand har försetts med två verandor som bland annat innebär att restaurangen fått utökat antal sittplatser.

Lundahotellet har försetts med två verandor à cirka 75 kvadratmeter. En satsning som inneburit att hotellets Bistro Gambrinus fått ett 30-tal nya sittplatser och att klassiska Bar Gambrinus nu också erbjuder fler sittplatser åt dryckesgästerna.

- Vi har märkt en enorm ökning i efterfrågan av sällskap som vill kunna beställa och bli serverade drinkar vid bordet och utökningen av antalet sittplatser i Bar Gambrinus ger oss möjlighet att göra just detta, säger Maria Paulsson Rickle, hotellchef.

Södra verandan, som fått namnet Piratenbaren, erbjuder afterwork, olika sorters champagne på glas, pianomusik och cocktails och tilltugg. Därtill ska Piratenbaren fungera som event- och mingelyta möjlig att abonnera. I mitten av maj väntar nya satsningen Bakfickan med tillhörande uteservering.

Exteriört innebär utbyggnaderna att stora glaspartier varvas med koppar och socklar av granit. Arkitekt är Mats Molén från Fojab och inredningen är signerad inredningsarkitekt Eva Nyström.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.108