23948sdkhjf

Cadierbaren med ny chef

Hon ska ansvara för helhetsupplevelsen på Cadierbaren.

Grand Hôtel har rekryterat Cecilia Wiik Lundström till avdelningschef för nyrenoverade Cadierbaren. Hon kommer närmast från Proviantkoncernen och rollen som restaurangchef och har även haft ledande befattningar inom LUX-koncernens restauranger som Le Rouge och Edsbacka krog.

- Det känns fantastiskt kul att äntligen vara på plats. Cadierbaren är utan tvekan Stockholms häftigaste och vackraste lokal. Jag ser fram emot att, tillsammans med personalen, arbeta vidare med det nya konceptet för att ta Cadierbaren till nästa nivå, säger Cecilia Wiik Lundström, chef för Cadierbaren.

Närmast ska hon nyrekrytera barchef med kunskapen att utveckla cocktailutbudet. Cadierbaren öppnade 2006 och och fick tidigare i år ny interiör och ett uppdaterat matkoncept.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156