Pinchos-grundare i entreprenörstävling

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De tävlar om att bli Västsveriges främsta entreprenör.

Tapas-gurun Pincho Nations Magnus Larsson, bakom restaurangkonceptet Pinchos, Liba Bröds Nasif Fadel och Spisa Holdings Mats Mattsson är tre av tio finalister i EY Entrepreneur Of The Year region Väst.

Regionens vinnare utses den 13 november och går därefter vidare till den den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus 25 januari. Då deltar vinnarna från sex regionfinaler och därtill utses Årets kvinnliga och manliga stjärnskott och SEB delar ut specialpriset för Bästa internationella tillväxt.

–  Även i år har vi fått in många starka nomineringar och de som till slut tog sig till final är samtliga oerhört duktiga entreprenörer. Precis som tidigare år har vi en stor regional spridning bland finalisterna och dessutom en bra branschbredd. Årets final innehåller allt från hudvårdsspecialister och spännande livsmedelsföretag till innovativa e-handels- och tjänsteföretag, säger Jenny Hammarberg, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Väst i en kommentar.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Norsk citronläsk retar Coca-Cola

Glada dagar för stadskärnorna

Med fokus på fisk och grönt

Kock- och krögarduo inviger två nya restauranger i Gallerian i Stockholm i oktober.

Så ska Max minska klimatutsläppen

Stureplansgruppen öppnar app-restaurang

Här öppnar restaurangkoncernen konceptet Taqueria med mexikansk snabbmat.

Nyhetsbrev

Ännu ett franskt pris till Picadeli

Arkiv

Årets första hummer näst dyrast

Retrotrend ritar om kartan för ölproducenter

Delstaten Oregon har introducerat en ny glasflaska som kan omdefiniera hur öl ska drickas i hela USA. Flaskans hemlighet? Den är standardiserad och kan återanvändas.

Onlinepizzas vd kliver av

Jureskog öppnar igen

I oktober öppnar andra restaurangen i det ska som ska bli en snabbmatskedja signerad kocken och krögaren Johan Jureskog.

Han ska lyfta fram estniska smaker

Lagunitas gästar Dogfood

Modemärke startar pop up-nattklubb

Ny hos Poppels

Växtbaserat på gourmetnivå

Nu nyöppnar Cassi

Oumph till Pizza Hut

Hon vann Lily Bollinger Award

Hanna Eriksson från Köksbaren i Umeå knep vinsten i årets upplaga av sommeliertävlingen.

Uppgifter: Coca-Cola utforskar cannabis-dryck

Färdiglagat à la Operakällaren

Nätverk med hållbara vinnare - här är finalisterna

Hälsingestintan vill ta in mer kapital

Viking Line förlänger med landslaget

Rederiet förlänger samarbetet med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorlandslaget i ytterligare två år.

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Från Copenhagen Plaza till The Lodge

Spendrups sluter upp bakom plaststrategi

Jobb & Karriär
Ny inköpsdirektör på kaffeföretaget

Mikrobryggeri får utökad distribution

Saknad apa dök upp på McDonalds

Svensk ost prisad i Hongkong

Här öppnar Bastard Burgers

Kopparbergs ökar vinsten

Restaurangkedja med tidning

Kafésatsning på gymmet

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.292