23948sdkhjf

Pinchos-grundare i entreprenörstävling

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De tävlar om att bli Västsveriges främsta entreprenör.

Tapas-gurun Pincho Nations Magnus Larsson, bakom restaurangkonceptet Pinchos, Liba Bröds Nasif Fadel och Spisa Holdings Mats Mattsson är tre av tio finalister i EY Entrepreneur Of The Year region Väst.

Regionens vinnare utses den 13 november och går därefter vidare till den den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus 25 januari. Då deltar vinnarna från sex regionfinaler och därtill utses Årets kvinnliga och manliga stjärnskott och SEB delar ut specialpriset för Bästa internationella tillväxt.

–  Även i år har vi fått in många starka nomineringar och de som till slut tog sig till final är samtliga oerhört duktiga entreprenörer. Precis som tidigare år har vi en stor regional spridning bland finalisterna och dessutom en bra branschbredd. Årets final innehåller allt från hudvårdsspecialister och spännande livsmedelsföretag till innovativa e-handels- och tjänsteföretag, säger Jenny Hammarberg, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Väst i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Myllymäkis nya stjärnkrog letar talanger

Restaurangen på Djurgården börjar äntligen ta form.

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Uteserveringar utöver det vanliga

Svensk mästare i hembryggd öl

Nytt barteam när Corner Club nyöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Nyhetsbrev

Jinx utökar – öppnar restaurang

Arkiv

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116