23948sdkhjf

Pris till Lärjeåns Kök & Trädgårdar

Estrella och Lärjeåns Kök & Trädgårdar tilldelas utmärkelsen Nyttigaste Affären 2017.

Priset Nyttigaste Affären 2017 tillfaller samarbetet mellan Estrella och det sociala företaget Vägen ut! som driver Lärjeåns Kök & Trädgårdar och även snackstillverkarens personalmatsal.

Allt fler börjar förstå värdet av den här typen av samarbeten. Estrella och Vägen ut! Lärjeåns Kök & Trädgårdar är viktiga inspiratörer genom sin relation och den kreativa lösningen med personalmatsalen, säger Malin Bernhardsson, jurymedlem i en kommentar.

Priset Nyttigaste Affären instiftades 2015 av HSB och Coompanion med syftet att lyfta fram inspirerande exempel på affärer som gör nytta för samhället. Vinnarna är alltid minst två och affärsrelationen ska ge ett socialt eller miljömässigt mervärde. Priset delades ut under Nyföretagardagen i Göteborg 7 november.

Lärjeåns Kök & Trädgårdar är ett arbetsintegrerande socialt företag som ligger i naturområdet Lärjedalen i Angered med handelsträdgård, matservering och konferensverksamhet. Sedan 2011 drivs verksamheten som ett av 12 Vägen ut!-kooperativ där personer kan arbetsträna och några kan sedan gå över till en anställning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109