23948sdkhjf

Pilotrestaurang för Fazer

Fazer Food & Co öppnar i Nordstan i november.

Nu lanseras det nordiska restaurangkonceptet Fazer Food & Co i Nordstan i Göteborg.

Restaurangen är ett pilotprojekt och under 2018 sker utrullningen av konceptet till övriga cirka 70 restauranger i Sverige och under 2018 och 2019 till 600 restauranger i Norden.

Tanken med konceptet är att erbjuda innovativa, hälsosamma och goda smakupplevelser med säsongbetonade menyer också med stort fokus på grönsaker. Personal med titeln Mood Operator ska säkra gästens måltidsupplevelse, medan Hero Chef finns tillgänglig för att socialisera och interagera med gästerna.

- I dag finns det en stor medvetenhet kring mat – vad vi äter har aldrig varit viktigare. Samtidigt är många oroade över matens inverkan på vår hälsa och miljön. Vårt nya restaurangkoncept Fazer Food & Co vägleder gästerna i rätt riktning och erbjuder god och hälsosam mat som värnar om miljön,säger Morgan Christoffersson, kommersiell direktör på Fazer Food Services.

Restaurangen arrangerar även regelbundet Restaurant Day, då gästerna serveras en trerätters lunch vid borden eller som buffé, till samma kostnad som en vanlig lunch.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109