23948sdkhjf

Malmörestaurang prisad

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Restaurang på Kalendegatan tilldelades utmärkelsen Årets restaurang av Malmö Citysamverkan.

Kol & Cocktails på Kalendegatan 16 i Malmö har förärats utmärkelsen Årets Restaurang med motiveringen;

”Köket, baren, servicen, musiken – allt detta vävs samman till en härlig upplevelse i tjusigt inredda lokaler med en Malmö-twist”.

Restaurangen drivs av Michael Fogelqvist, Mattias Tornblad, Patrick Jakobsson och Robert Börjesson och öppnade i Malmö i mars i år. Restaurangkonceptet Kol & Cocktail grundades 2015 i Helsingborg.

-Mottagandet i Malmö har varit över alla förväntningar och vi är enormt tacksamma för den positiva respons vi fått av våra gäster, säger Michael Fogelqvist i en kommentar.

- Vårt fokus på att ge våra gäster en helhetsupplevelse med lika mycket fokus på mat & dryck som service, inredning och musik har visat sig vara lyckat även i Malmö och givetvis är det jättekul att få detta pris redan första året. Att det både är en omröstning hos allmänheten och därefter en sakkunnig jury som ligger till grund för utmärkelsen är extra kul fortsätter Mattias Tornblad som är den av delägarna som är ansvarig för verksamheten i Malmö.

Även kaféet Eida prisades av Malmö Citysamverkan och därtill gick priset Årets Servicestjärna till Jimmy Jensen  hos Malmstens Fisk & Kök i Malmö Saluhall. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.134