23948sdkhjf

Menigo tar in ny affärsområdesdirektör

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Rekryteras från resebranschen.

Bassam Mattar är Menigos nya affärsområdesdirektör för den privata marknaden (storkunder, hotell och restauranger). Bassam Mattar kommer senast från TUI där han var Nordisk försäljnings- och digitaldirektör och dessförinnan var han Sverigechef för Fritidsresor.

Läs också: Fazer food services förlänger med Menigo

– Jag har varit med om att genomföra flera omfattande digitala transformationer inom resebranschen, något jag tror kommer vara av stor nytta för den digitala resa som Menigo befinner sig på, säger Bassam Mattar i ett pressmeddelande.

Bassam Mattar tror att restaurangbranschen bara kommer att öka i framtiden.

– Restaurangbranschen har en lysande framtid med en växande befolkning och de betydande livsstilsförändringarna som sker. Vi jobbar mer, bor i högre grad i städer och skiftet sker från att ha till att vara. I takt med att vi lägger allt mer tid och pengar på upplevelser blir vår roll på Menigo att hjälpa våra restaurangkunder skapa dessa upplevelser på ett smart, digitalt och hållbart sätt, säger han.

Mer om:Menigo


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.149