23948sdkhjf

Eldsjäl prisades på Nordens största Ekomässa

Charlotte Bladh André, vd för Organic Sweden, tilldelades priset ”The Organic Food Outstanding Achievement Award” vid Nordic Organic Food Fair 2017, nordens största mässa för ekologiska livsmedel.

Charlotte Bladh André är en av eldsjälarna på den ekologiska livsmedelsmarknaden som startade branschorganisationen Organic Sweden för tre år sedan. Som fd. ordförande och numera vd har Charlotte bidragit till att organisationen på kort tid blivit en etablerad plattform för samverkan mellan företag, restauranger och organisationer som vill driva på utvecklingen på ekomarknaden.

Priset "The Organic Food Outstanding Achievement Award" delas ut av Nordic Organic Food Fair 2017, nordens största mässa för ekologiska livsmedel som arrangerades på Malmömässan i Malmö, den 14–15 november.

Så här lyder motiveringen:
"Charlotte är en enormt engagerad och respekterad ambassadör inom den ekologiska livsmedelsbranschen. I sin roll som tidigare ordförande och numera vd för Organic Sweden har hon bidragit mycket till att stärka den ekologiska matens ställning på marknaden."

Charlotte Bladh André har bland annat startat det ekologiska varumärket Ekorrens Ekologiska, 2008, och den ekologiska vingrossisten Sjölunda Gård, 2010. Som entreprenör såg hon ett stort behov av en branschorganisation som arbetar för ökad försäljning och export av ekologiska livsmedel. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142