23948sdkhjf

Pressbyrån och 7-Eleven slutar räkna kontanter

| Av Amanda Sundström | Tipsa redaktionen

Kontanthanteringsbolaget Loomis tecknar avtal med Reitan Convenience. Ska installera 400 Safepoint-enheter på samtliga Pressbyrån och 7-Eleven butiker i Sverige.

Genom att installera Safepoints kommer säkerheten för våra anställda i våra butiker att öka samtidigt som vi kommer att minimera vår handläggningstid för kontanter. Vi kommer också genom användandet av Safepoint att få ett betydligt snabbare kassaflöde då insättningar på bankkonto sker dagligen, säger Magnus Carlsson på Reitan Convenience Sweden i ett uttalande.

Läs också: Nya vd:n trycker på gasen: ”Minst 20 nya butiker per år”

Installationen av enheterna påbörjas i början av 2018 och planeras att vara avslutad hösten samma år.

Reitan Convenience är en mycket viktig referenskund för Loomis och vi kommer att fortsätta att bygga ut vår infrastruktur för Safepoint i Europa, avslutar Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis.

Det nya avtalet gäller fem år.

Safepoint är ett slutet system för detaljhandeln där Loomis är ansvarig för kontanterna i systemet. Det ska öka säkerheten för kundernas anställda samt minska nerlagd arbetstid då deras personal inte längre behöver räkna och hantera kontanterna.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.229