23948sdkhjf

NU på Ringen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här öppnar Sayan Isaksson för snabb servering.

Sayan Isaksson öppnar köket NU i köpcentrumer Ringen på Södermalm i Stockholm. Med menyn ska samtida och innovativa smaker från bland annat Japan, Hong Kong och Korea. Restaurangkonceptet smygöppnas för att lanseras fullt ut i januari.

Jag ser fram emot den här formen av sammanhang där vällagad, urban och samtida mat i en snabb servering är i fokus. Det blir ett nytt sätt för mig att arbeta vilket ger energi och är spännande, säger Sayan Isaksson i en kommentar.

Sayan Isaksson ligger bakom krogarna Esperanto, Imouto, Shibumi, Råkoll och tidigare Råkultur. Han var även Nobelkock Nobel 2015 och 2016 och har vunnit ett flertal priser bland annat OS-guld Erfurt  2004 med kocklandslaget, utsetts till Kockarnas Kock 2014 och tilldelats Gastronomiska akademiens guldmedalj 2014.

Sayan Isaksson håller två stjärnor i Guide Michelin, för Esperanto sedan 2007 och Imouto sedan 2017. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Nyhetsbrev

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Arkiv

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109