23948sdkhjf

Picadeli prisade på fransk gala

| Av Niklas Kallin Thander | Tipsa redaktionen

Franska branschtidningen LSA delade i förra veckan ut priser för innovation inom dagligvaruhandeln – Picadeli en av vinnarna.

Picadeli, som i april lanserade sitt salladsbarkoncept i Frankrike, stod som en av vinnarna när franska branschtidningen Libre Service Actualités (LSA) höll sin årliga innovationsgala i förra veckan.

Tidningen, som i år delade ut innovationspriser för 38:e gången, riktar sig mot både detalj- och dagligvaruhandeln. Priser delades ut i ett 50-tal kategorier, där Picadeli vann i kategorin affärsutrustning.

Läs också: Sveriges bästa unga bagare korad

Bland de egenskaper som lyftes fram av prisutdelarna syns bland annat en enkel hantering för både kunder och personal, tillsammans med ökad livsmedelssäkerhet och spårbarhet.

– Det här priset är ett kvitto på vår strävan efter att använda nya teknologier för att förnya den franska livsmedelsmarknaden och förse den med en snabb, fräsch och hälsosam lunchlösning, säger David Bicheron, vd för Picadelis franska verksamhet, i ett pressmeddelande.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.139