23948sdkhjf

Picadeli prisade på fransk gala

| Av Niklas Kallin Thander | Tipsa redaktionen

Franska branschtidningen LSA delade i förra veckan ut priser för innovation inom dagligvaruhandeln – Picadeli en av vinnarna.

Picadeli, som i april lanserade sitt salladsbarkoncept i Frankrike, stod som en av vinnarna när franska branschtidningen Libre Service Actualités (LSA) höll sin årliga innovationsgala i förra veckan.

Tidningen, som i år delade ut innovationspriser för 38:e gången, riktar sig mot både detalj- och dagligvaruhandeln. Priser delades ut i ett 50-tal kategorier, där Picadeli vann i kategorin affärsutrustning.

Läs också: Sveriges bästa unga bagare korad

Bland de egenskaper som lyftes fram av prisutdelarna syns bland annat en enkel hantering för både kunder och personal, tillsammans med ökad livsmedelssäkerhet och spårbarhet.

– Det här priset är ett kvitto på vår strävan efter att använda nya teknologier för att förnya den franska livsmedelsmarknaden och förse den med en snabb, fräsch och hälsosam lunchlösning, säger David Bicheron, vd för Picadelis franska verksamhet, i ett pressmeddelande.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125