23948sdkhjf

Teknik och gastronomi på At Six

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Middagskonceptet Le Petit Chef gästar Dinning Room.

Pop up-restaurangen Dinner Times Story öppnar på At Six i februari och stannar under två månader med start 9 februari. Lanseringen blir den fjärde i världen och bygger på 3D-teknik och med hjälp av så kallad storytelling med teknik kallad skullmapping får gästerna följa med på en kulinarisk resa med smaker, ingredienser, ljud och ljus.

Middagen pågår under två timmar och den lilla kocken guidar genom en scenuppbyggnad och en sexrättersmeny.

- Nu talar jag för hela At Six, vi är superstolta att få vara arena för en såhär innovativ och nyskapande upplevelse som Le Petit Chef är. Jag är övertygad om att det här kommer locka fram skaparglädjen i köket och vi kommer få se en meny som inte bara imponerar men också bjuder på lika innovativa smaker som tekniklösningar, säger Henrik Jakobsen, F&B Director på At Six.

I Stockholm väntar gastronomisk höjd utformat av kocken Andreas Askling.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Nyhetsbrev

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Arkiv

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.099