23948sdkhjf

Teknik och gastronomi på At Six

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Middagskonceptet Le Petit Chef gästar Dinning Room.

Pop up-restaurangen Dinner Times Story öppnar på At Six i februari och stannar under två månader med start 9 februari. Lanseringen blir den fjärde i världen och bygger på 3D-teknik och med hjälp av så kallad storytelling med teknik kallad skullmapping får gästerna följa med på en kulinarisk resa med smaker, ingredienser, ljud och ljus.

Middagen pågår under två timmar och den lilla kocken guidar genom en scenuppbyggnad och en sexrättersmeny.

- Nu talar jag för hela At Six, vi är superstolta att få vara arena för en såhär innovativ och nyskapande upplevelse som Le Petit Chef är. Jag är övertygad om att det här kommer locka fram skaparglädjen i köket och vi kommer få se en meny som inte bara imponerar men också bjuder på lika innovativa smaker som tekniklösningar, säger Henrik Jakobsen, F&B Director på At Six.

I Stockholm väntar gastronomisk höjd utformat av kocken Andreas Askling.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Slowfood på ny nivå

Arkiv

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Tjoget i ny skrud

De förfärvar Fru Hellmans Choklad

Onlinepizza i samarbete med Axfood

Axfood Snabbgross erbjuder e-handel och upphämtning i butik till Onlinepizzas 1 500 matställen.

Kvalitetsfisk köper Danmarks största sushileverantör

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Fairtrade fortsatte uppåt under 2017

Det såldes 81,9 miljarder Fairtrade-märkta produkter – världen över.

Champagnehuset Mumm smyckar kartongen

Samarbete med känd svensk smyckedesigner.

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.931