23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Julvärdarnas mästerkock

Kocken, matjournalisten och kokboksförfattaren Jens Linder lagar maten till SVT:s julvärdar på julafton.
Jens Linder, kock, matjournalist och kokboksförfattare lagar maten till SVT:s julvärdar Erik Haag och Lotta Lundgren på julafton. Temat är julmat kring sekelskiftet 1900 och bland annat kommer gammaldags kryddsill, ansjovisomelett, hemmagjord leverpastej, potkäs, långkål, valskavring, potatiskorv, lutfisk, sjuskinnsgröt, mandelmusslor  och pepparkakshus trona i rutan jämte Erik Haag och Lotta Lundgren. 

Jens Linder är även medarbetare i RS Restauranger & Storkök med vinjetten Matens Grund och i Dagens Nyheter. Han har tidigare medverkat i programledarduons och årets julvärdars program  Historieätarna två gånger.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|instance-web03