23948sdkhjf

De ska ta tillbaka korvkiosken

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Mikael Norberg, Roland "Rolle" Persson och Carl Ander ligger bakom nya Korvkultur, ett nytt koncept för gourmetkorv.

Lyssna på Fast Food Magazines Lisbeth Raudens samtal med Roland "Rolle" Persson och Mikael Norberg i poddform här.

Kocken Roland ” Rolle” Persson har parallellt med kockkarriären på bland annat KB närt en korvkarriär. Redan under 80-talet utvecklade han finkorvar på KB. Nu vill han ta ut korven till folket och gatan i sin nya satsning Korvkultur.

Premiären för Korvkultur äger rum på Korvfestivalen i mars på agendan närmast för Korvkultur står nu förfining av menykonceptet och sökandet efter lokaler i Stockholm där gourmetkorven ska göra sin debut.Visionen är att skapa små korvbistros samt öppnndet av en del kiosker, men även att rulla ut mobila enheter i köpcentrum och flygplatser och ”korvtrucks”. Mikael Norberg har ett förflutet inom It och media.

Läs en längre intervju med Roland "Rolle" Persson och Mikael Norberg i kommande numret av Fast Food Magazine som är ute snart.

Förutom Roland "Rolle" Persson och Mikael Norberg är Carl Ander medgrundare och aktiv i företaget.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Nyhetsbrev

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Arkiv

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.135