23948sdkhjf

Firar två med större lokaler

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Bistro Tonka utökar lokalerna och börjar med kvällsöppet.

I mars öppnar Bistro Tonka i MVG-gallerian i Umeå på utökat yta och börjar med kvällsöppet.

Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna för ett modern bistrokoncept med egen ingång kvällstid från Storgatan för att kunna erbjuda just kvällsöppet i restaurangen. I den nya lokalen väntar fler sittplatser och fler rätter på menyn.

Bistro Tonka Café startades för två år och drivs av Viktor Löfgren och Joakim Lundholm.

- Äntligen är det dags att leva upp till vårt namn och bli en bistro på riktigt. Det känns jättekul! Vi har haft en bra dialog med Diös och ser fram emot möjligheten till kvällsöppet. Vi är väldigt förväntansfulla och hoppas att Umeåborna ska känna sig varmt välkomna nu som sen. I och med utökningen av lokalerna kommer vi också kunna erbjuda en bredare meny, säger Viktor Löfgren, grundare och ägare, Bistro Tonka Café i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Nyhetsbrev

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Arkiv

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.112