23948sdkhjf

Han tar över Hillenberg

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Stureplansgruppens krog med ny krögare.

Hillenberg blir tredje krogen i kvarteret för Niklas Ekstedt som även driver Ekstedt och vinkafét Tyge & Sessil i Stockholms city. Ekstedt tar över efter Karls Ljung som ska lägga krutet på Stureplansgruppens nya italienska L’Avventura på Sveavägen 77.

- Jag trivs så bra i kvarteret, mitt där det händer, men ändå ett halvt steg åt sidan. Med mina två krogar runt knuten har Hillenberg sedan öppning varit lite av ett standardstopp för mig för lunch, brunch eller en sen middag efter servicen på Ekstedt. Älskar krogen, men gästerna är ännu bättre. Jag ser verkligen fram emot att få ta hand om dem tillsammans med personalen på plats, de är grymma och det blir så klart extra kul att återförenas med Clara Grabe, som jag öppnade Ekstedt tillsammans med, säger Niklas Ekstedt i en kommentar.

Restaurangen rymmer 120 sittplatser i matsalen och ska under våren göra barerna och ytterligare en vinbar, chambre separée och ett utvecklingskök tillkomma, där Niklas Ekstedt tillsammans med sina köksmästare ska utveckla menyer och maträtter. Som ett första steg i sammankopplingen av Hillenberg och Tyge & Sessil kommer en konstutställning rymmas i passagen.

Niklas Ekstedt flyttar in på Hillenberg den 5 februari.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.105