23948sdkhjf

Han tar över Hillenberg

Stureplansgruppens krog med ny krögare.

Hillenberg blir tredje krogen i kvarteret för Niklas Ekstedt som även driver Ekstedt och vinkafét Tyge & Sessil i Stockholms city. Ekstedt tar över efter Karls Ljung som ska lägga krutet på Stureplansgruppens nya italienska L’Avventura på Sveavägen 77.

- Jag trivs så bra i kvarteret, mitt där det händer, men ändå ett halvt steg åt sidan. Med mina två krogar runt knuten har Hillenberg sedan öppning varit lite av ett standardstopp för mig för lunch, brunch eller en sen middag efter servicen på Ekstedt. Älskar krogen, men gästerna är ännu bättre. Jag ser verkligen fram emot att få ta hand om dem tillsammans med personalen på plats, de är grymma och det blir så klart extra kul att återförenas med Clara Grabe, som jag öppnade Ekstedt tillsammans med, säger Niklas Ekstedt i en kommentar.

Restaurangen rymmer 120 sittplatser i matsalen och ska under våren göra barerna och ytterligare en vinbar, chambre separée och ett utvecklingskök tillkomma, där Niklas Ekstedt tillsammans med sina köksmästare ska utveckla menyer och maträtter. Som ett första steg i sammankopplingen av Hillenberg och Tyge & Sessil kommer en konstutställning rymmas i passagen.

Niklas Ekstedt flyttar in på Hillenberg den 5 februari.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125