23948sdkhjf

Han tar över Hillenberg

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Stureplansgruppens krog med ny krögare.

Hillenberg blir tredje krogen i kvarteret för Niklas Ekstedt som även driver Ekstedt och vinkafét Tyge & Sessil i Stockholms city. Ekstedt tar över efter Karls Ljung som ska lägga krutet på Stureplansgruppens nya italienska L’Avventura på Sveavägen 77.

- Jag trivs så bra i kvarteret, mitt där det händer, men ändå ett halvt steg åt sidan. Med mina två krogar runt knuten har Hillenberg sedan öppning varit lite av ett standardstopp för mig för lunch, brunch eller en sen middag efter servicen på Ekstedt. Älskar krogen, men gästerna är ännu bättre. Jag ser verkligen fram emot att få ta hand om dem tillsammans med personalen på plats, de är grymma och det blir så klart extra kul att återförenas med Clara Grabe, som jag öppnade Ekstedt tillsammans med, säger Niklas Ekstedt i en kommentar.

Restaurangen rymmer 120 sittplatser i matsalen och ska under våren göra barerna och ytterligare en vinbar, chambre separée och ett utvecklingskök tillkomma, där Niklas Ekstedt tillsammans med sina köksmästare ska utveckla menyer och maträtter. Som ett första steg i sammankopplingen av Hillenberg och Tyge & Sessil kommer en konstutställning rymmas i passagen.

Niklas Ekstedt flyttar in på Hillenberg den 5 februari.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.128