23948sdkhjf

Ny marknadschef för Pernod Ricard

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Han byter jobb inom dryckeskoncernen.

Jonas Tåhlin kliver på som marknadsdirektör för Pernod Ricards största marknad USA och blir första svensk på posten. Han har arbetat för koncernen i tio år och ska ingå i ledningsgruppen för Nordamerika och rapporterar direkt till vd Paul Duffy.

Jonas Tåhlin har innehaft flera chefspositioner inom såväl The Absolut Company som Pernod Ricard, med Sverige och USA som bas om vartannat.

Jag är väldigt glad över att ta mig an den här nya utmaningen, samtidigt som jag behåller ansvaret att driva Absolut Elyx framåt mot nya framgångar, vilket är en viktig strategisk prioritering. Det är en otrolig ära att få jobba med varumärken som Absolut Vodka och Absolut Elyx på företagets största marknad. Mitt främsta fokus blir att få fler amerikaner att upptäcka de hantverksmässiga kvaliteter som svensk vodka erbjuder, säger Jonas Tåhlin i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141