23948sdkhjf

De gästspelar på Shibumi

TakeOver fortsätter Sverigeturnén och tar över restaurangens kök i februari

Linn Söderström och Lisa Lönner Pulkkinen fortsätter Sverigeturnén för konceptet TakeOver. Nästa gästspel äger rum på restaurang Shibumi i Stockholm den 19 februari. Konceptet går ut på att kockar, samtliga kvinnor,  tillfälligt tar över köket på några av Sveriges bästa restauranger. Martin & Servera är huvudsponsor till gästspelen.


I samband med gästspelet arrangeras också ett miniseminarium där Sayan Isaksson medverkar.

-  Macho-power-dining känns inte så aktuellt för oss och därför är det extra roligt att välkomna just TakeOver-gänget som de första gästkockarna någonsin på Shibumi. Jag har jobbat med massvis av kockar genom åren – det är ingen slump att de två jag håller allra högst är kvinnor, säger Sayan Isaksson i en kommentar.

De kockar som medverkar vid gästspelet på Shibumi, förutom grundarduon, är VrÅs Sofia B Olsson, Jessie Sommarström köksmästare på Urban Deli Sickla, Agnes Fällman som arbetar som kock hos Tak,Isabelle Cederblad

Nätverket TakeOver har i dag över 150 medlemmar, alla yrkesverksamma kockar inom den högre gastronomin och är en plattform för kvinnor att synas med sin matlagning. Till dags dato har 120 rätter skapats.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126