23948sdkhjf

K-märkt till Solna

Restaurangen öppnar våren 2019 och omfattar 800 kvadratmeter.

K-märkt öppnar lunchrestaurang som omfattar 820 kvadratmeter i nya kontorsfastigheten Grow ritad av arkitekterna Tham & Videgård och blir den femte etableringen för K-märkt och den första utanför tullarna. 

Fastigheten ligger i Solna strand och öppning sker under våren 2019. Restaurangen ska vara belägen i fastighetens entréplan och erbjuda frukost, lunch och catering.

K-märkt drivs av trion kocken Hanna Normark, vinkyparen Jens Dolk samt konditorn Daniel Roos och gästerna kommer att känna igen konceptet från enheterna i centrala Stockholm.

Den spontana reaktionen för K-märkt på frågan om vi ville öppna en restaurang i Solna strand var nej. Sen åkte jag dit - snabbt insåg jag vårt misstag. Solna strand har vuxit fram och blivit ett spännande företagsområde med en modern och krävande publik. Som city fast utanför stan. Klart vi skall ha en K-märkt här, säger Jens Dolk, delägare K-märkt AB. Och gärna i en byggnad med naturliga material som tegel, kalkstensgolv, massor med ek och enorma fönster. Grows gedigna och kvalitativa utryck passar K-märkt perfekt, säger Jens Dolk i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126