23948sdkhjf

Ribban höjd i årets White Guide

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I början av mars lanseras White Guide Sveriges Bästa Restauranger 2018 med totalt 600 restauranger.

5 mars presenteras White Guide Sveriges Bästa Restauranger 2018. Av totalt omkring 800 bedömda restauranger finns 600 enheter listad varav 87 är nya.

De flesta är nya krogetableringar sedan förra guiden, samt fem restauranger som kommer tillbaka.

Redaktionen bakom guiden konstaterar att förnyelsen i branschen och den höga takten i nyöppnandet fortsätter samt att kvaliteten på årets urval av krogar är högre än någonsin tidigare.

Den 15 februari avslöjas vilka restauranger som nominerats till White Guides priser och 5 mars avslöjas vinnarna i Blå Hallen i Stadshuset, Stockholm avslöjas slutligen alla vinnare, samt poäng och klassificeringar för alla restauranger - i bok, webb och app. I samband med det publiceras också recensioner och trendrapporter parallellt i det populärvetenskapliga trend­magasinet White Paper.

I år kommer även White Guide Café, där 350 kaféer listas, White Guide Nordic, 350 restauranger i Norden, och White Guide Junior att återkomma.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.108