23948sdkhjf

Mat viktig del i omdaning av NK

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

NK i Stockholm aviserade på tisdagsmorgonen stora förändringar i varuhuset som växer med 3 500 kvadratmeter när delar av parkeringshuset, Parkaden, omvandlas till varuhusytor.

Läs också: Caketails på NK:s nya Schweizeri

Varuhuset får därmed en helt ny entré och en rulltrappa under Regeringsgatan som sammankopplar de båda sidorna av varuhuset. För de nya varuhusytorna blir inriktningen hälsa, mat, och service. Även fortsatt ska varuhusets nedre plan ha fokus på mat. 

Generellt utökas satsning på mat och dryck och varuhuset skriver i ett pressmeddelande att i ett ständigt föränderligt detaljhandelslandskap så måste fokus ligga på annat än bara shopping. Planen är att varje våningsplan ska ha någon typ av restaurang, bar eller kafé i framtiden

Varuhuset i Stockholm besöks av 8 miljoner varje år.

Läs mer om:NK
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Nyhetsbrev

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Arkiv

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109