23948sdkhjf

Mat viktig del i omdaning av NK

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

NK i Stockholm aviserade på tisdagsmorgonen stora förändringar i varuhuset som växer med 3 500 kvadratmeter när delar av parkeringshuset, Parkaden, omvandlas till varuhusytor.

Läs också: Invigning av NK:s nya saluhall

Varuhuset får därmed en helt ny entré och en rulltrappa under Regeringsgatan som sammankopplar de båda sidorna av varuhuset. För de nya varuhusytorna blir inriktningen hälsa, mat, och service. Även fortsatt ska varuhusets nedre plan ha fokus på mat. 

Generellt utökas satsning på mat och dryck och varuhuset skriver i ett pressmeddelande att i ett ständigt föränderligt detaljhandelslandskap så måste fokus ligga på annat än bara shopping. Planen är att varje våningsplan ska ha någon typ av restaurang, bar eller kafé i framtiden

Varuhuset i Stockholm besöks av 8 miljoner varje år.

Mer om:NK
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124