23948sdkhjf

Mat viktig del i omdaning av NK

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

NK i Stockholm aviserade på tisdagsmorgonen stora förändringar i varuhuset som växer med 3 500 kvadratmeter när delar av parkeringshuset, Parkaden, omvandlas till varuhusytor.

Läs också: Invigning av NK:s nya saluhall

Varuhuset får därmed en helt ny entré och en rulltrappa under Regeringsgatan som sammankopplar de båda sidorna av varuhuset. För de nya varuhusytorna blir inriktningen hälsa, mat, och service. Även fortsatt ska varuhusets nedre plan ha fokus på mat. 

Generellt utökas satsning på mat och dryck och varuhuset skriver i ett pressmeddelande att i ett ständigt föränderligt detaljhandelslandskap så måste fokus ligga på annat än bara shopping. Planen är att varje våningsplan ska ha någon typ av restaurang, bar eller kafé i framtiden

Varuhuset i Stockholm besöks av 8 miljoner varje år.

Mer om:NK
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.133