23948sdkhjf

Han gästar Grand Hotel

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Mikael Svensson, grundaren till prisbelönta Restaurang Kontrast i Oslo, gästar Grand i mars, fredagen den 9:e och lördagen den 10:e. Kontrast har stjärna i Guide Michelin, är rankad topp 20 av nordiska White Guide och finns som en av fåtal nordiska restauranger representerad på prestigefyllda OAD-rankinglistan. Mikael Svensson finns även på listan som en av världens 100 bästa kockar av internationella Best Chef Awards 2017.

Läs också: The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

- Stämningen i Grands Matsal är alltid lite extra speciell vid våra gästspel, särskilt mellan serveringarna när kocken i fråga gärna minglar runt bland gästerna, säger hotellets gastronomiska chef Martin Hansen i en kommentar.

Grand har tidigare gästats av bland andra Sayan Isaksson, Tommy Myllymäki och Frida Ronge.

Mer om: Grand Hotel
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Nyhetsbrev

Vegan stämmer Burger King

Arkiv

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Coca-Cola först i världen med 100 procent återvunnen plast

Arla mixar butik och restaurang i saluhall

Sayan Isakssons nya restaurang har fått ett namn

I januari öppnar thailändska restaurangen Isaan på Berns.

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.339