23948sdkhjf

Fjällhotell in i framtiden

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Sommaren 2017 tog Fort Knox och Norrland 2.0 över fjällhotellet i Laisaliden. Hotellet håller nu stängt för renovering och konceptutveckling. Vilken riktning det slutligen blir och när hotellet öppnar igen vill ägarna fortfarande inte gå ut med.

– Vår ambition är att skapa ett besöksmål i absoluta världsklass och med det här teamet har vi alla förutsättningar för att lyckas med det, säger Mattias Önell, från nya delägaren Norrland 2.0  och även projektledare för det nya konceptet.

Konceptbyrån Stylt Trampoli har tidigare arbetat med hotellkoncept som Spedition Hotel & Restaurant och HUUS Hotel i Schweiz samt Stora Hotellet i Umeå. 2018 invigs även ett hotell i Dubai signerat byrån.

– Vi har haft förmånen att få jobba med Stylt tidigare, bland annat när vi utvecklade Stora Hotellet i Umeå. Det är ett oerhört kompetent team som förstår våra ambitioner och vad vi gemensamt vill åstadkomma, säger Markus Olsson, vd på Fort Knox.       

Förutom Stylt ingår Cecilia Sandström, mat- och dryckesansvarig på Blå huset, och Punkt pr i teamet som ska ta fram nya hotellkonceptet. Cecilia Sandström kommer arbeta parallelt med Stylt för utvecklingen av mat- och dryckeskoncept.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

De har hälsa och miljö i fokus

De är nominerade i kategorin Årets Hjärta i Fast Food Awards.

Här är Nobelmenyn

På måndagskvällen var det så dags för Nobelbankett och bakad rotselleri fick spela huvudrollen.

Salladskedja öppnar nytt

Tredje restaurangen i Malmö och tionde etableringen för hälsokedjan som lovar ytterligare tillväxt.

Så sålde restaurangerna

Ökning för hotell- och trafiknära restauranger medan omsättning i personalrestauranger backade rejält under tredje kvartalet enligt siffror från Restaurangindex.

Här öppnar Linnea & Basilika

Historiskt låg skörd av matpotatis

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Från Vigårda till Mosebacke

Meriterad köksmästare till Södra Teaterns restaurang.

Arkiv
1

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har i samarbete med Foodnet provat årets julöl och andra juldrycker - resultatet är två öl är i topp bland många fina brygder.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Systembolaget öppnar utlämningsställe

Här ska nytt koncept för e-handeln testas.

Trio nominerad till Årets Fast Casual

Kale & Crave, Dogfood och Scandwich är nominerade i kategorin Årets Fast Casual i Fast Food Awards 2019.

Sushikedja öppnar nytt

Dansk juice och asiatiskt till Gallerian

Stora utmaningar med ursprungsmärkning av kött och fisk på restaurang

Mindre marginaler - men storleken spelar ingen roll

Inspirerat av spanska saluhallar

Matverk Närke 2019 vanns av sBread

"När svinn blir win och botten blir toppen"

Kock och konditor laddar inför Nobelfest

Daniel Roos är Nobelkonditor för femte gången. Han gör middagen tillsammans med Tom Sjöstedt som är Nobelkock för andra året.

Sia glass byter vd

De sätter guldkant på fikastunden

Ett 50-talskafé, ett konditori med franska förtecken och anrikt Stockholmskafé är nominerade i kategorin Årets Coffee Shop.

Crêperie till galleria

Från OKQ8 till Fazer Food Services Sverige

Hon är ny kommunikationsdirektör hos måltidsleverantören.

Gateau gästar H&M

Fazerägt hantverksbageri öppnar pop up i modekoncernens inredningsbutiker i december.

Fortsatt höga konkurstal inom hotell- och restaurangbranschen

Hon tar över på Svenskt Kött

Julskinkan fortsatt ohotad på julbordet

Ny vd på Siljans Chark

Matleveranstjänst till Malmö

Här öppnar Sabis nytt

Han är ny hos Altia

Läppja på GW

Här öppnar It´s Pleat

Här är årets bästa matböcker

Nya matkoncept till Täby centrum

Restaurangkedja säger upp personal

Orkla lägger bud på Kotipizza

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.175