23948sdkhjf

Fjällhotell in i framtiden

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Sommaren 2017 tog Fort Knox och Norrland 2.0 över fjällhotellet i Laisaliden. Hotellet håller nu stängt för renovering och konceptutveckling. Vilken riktning det slutligen blir och när hotellet öppnar igen vill ägarna fortfarande inte gå ut med.

– Vår ambition är att skapa ett besöksmål i absoluta världsklass och med det här teamet har vi alla förutsättningar för att lyckas med det, säger Mattias Önell, från nya delägaren Norrland 2.0  och även projektledare för det nya konceptet.

Konceptbyrån Stylt Trampoli har tidigare arbetat med hotellkoncept som Spedition Hotel & Restaurant och HUUS Hotel i Schweiz samt Stora Hotellet i Umeå. 2018 invigs även ett hotell i Dubai signerat byrån.

– Vi har haft förmånen att få jobba med Stylt tidigare, bland annat när vi utvecklade Stora Hotellet i Umeå. Det är ett oerhört kompetent team som förstår våra ambitioner och vad vi gemensamt vill åstadkomma, säger Markus Olsson, vd på Fort Knox.       

Förutom Stylt ingår Cecilia Sandström, mat- och dryckesansvarig på Blå huset, och Punkt pr i teamet som ska ta fram nya hotellkonceptet. Cecilia Sandström kommer arbeta parallelt med Stylt för utvecklingen av mat- och dryckeskoncept.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tapas på svenskt vis på HaQ

Yux Mexican och Yuc Latasian följs av husmanskost på HaQ.

Östermalms saluhall – försenad och fördyrad

Renoveringen av Östermalmshallen 400 miljoner dyrare än planerat.

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Finaldags för Årets unga kock

Två Michelin-stjärnor till Gastrologik

Krögarduon har väntat sex år på att få lägga till ytterligare en stjärna.

Mr Cake till Göteborg

Nyhetsbrev

De kan bli bästa krog på White Guides gala

Arkiv

KFC-chef dömd för diskriminering

130 år gammalt bageri räddas

Här är finalisterna i Unga bagare 2019

Icadirektör blir vd på Martin & Servera

Tillträder senast i oktober.

Lista: 89 nya krogar i White Guide

Här är alla nya restauranger som tagit sig in i årets upplaga.

Kafékedjan öppnar i Kina

Joe & The Juice-grundaren avgår som vd

Kaspar Basse har varit den snabbväxande kedjans vd sedan starten 2002.

Nio nya Bastard Burgers-restauranger

Norrländska streetfoodkedjan i snabb expansion – och satsar på helt vegansk meny.

Fullersägt mikrobryggeri till Sverige

Vietnamesiskt på Götgatan

De tilldelas årets Gulddrakar

Gulddrakar till tre restauranger, en bar och ett kafé i Stockholm.

Mackmyra behöver pengar

Coca-Colas första nya smak på tio år

The Fishery till Täby

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

De blir störst på fisk i Sverige

Kvalitetsfisk och Fisk Idag går ihop och skapar Sveriges största fiskgrossist.

Björn Ulvaeus köper Hasselbacken

På väg att förverkliga sin nöjesvision på Djurgården.

Vigårda till Västerås

Han är årets viltkock

Gröna Lund startar restaurangskola

Årets Kombo går till Doktor Mat

Årets street food serveras av Korrito

Östermalmskafé blir Årets Coffee Shop

Världens första veganska Happy Meal

Dags för tionde Krogveckan

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Systembolaget varnar vinleverantör

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11