23948sdkhjf

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Sommaren 2017 tog Fort Knox och Norrland 2.0 över fjällhotellet i Laisaliden. Hotellet håller nu stängt för renovering och konceptutveckling. Vilken riktning det slutligen blir och när hotellet öppnar igen vill ägarna fortfarande inte gå ut med.

– Vår ambition är att skapa ett besöksmål i absoluta världsklass och med det här teamet har vi alla förutsättningar för att lyckas med det, säger Mattias Önell, från nya delägaren Norrland 2.0  och även projektledare för det nya konceptet.

Konceptbyrån Stylt Trampoli har tidigare arbetat med hotellkoncept som Spedition Hotel & Restaurant och HUUS Hotel i Schweiz samt Stora Hotellet i Umeå. 2018 invigs även ett hotell i Dubai signerat byrån.

– Vi har haft förmånen att få jobba med Stylt tidigare, bland annat när vi utvecklade Stora Hotellet i Umeå. Det är ett oerhört kompetent team som förstår våra ambitioner och vad vi gemensamt vill åstadkomma, säger Markus Olsson, vd på Fort Knox.       

Förutom Stylt ingår Cecilia Sandström, mat- och dryckesansvarig på Blå huset, och Punkt pr i teamet som ska ta fram nya hotellkonceptet. Cecilia Sandström kommer arbeta parallelt med Stylt för utvecklingen av mat- och dryckeskoncept.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.314