23948sdkhjf

Fjällhotell in i framtiden

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Sommaren 2017 tog Fort Knox och Norrland 2.0 över fjällhotellet i Laisaliden. Hotellet håller nu stängt för renovering och konceptutveckling. Vilken riktning det slutligen blir och när hotellet öppnar igen vill ägarna fortfarande inte gå ut med.

– Vår ambition är att skapa ett besöksmål i absoluta världsklass och med det här teamet har vi alla förutsättningar för att lyckas med det, säger Mattias Önell, från nya delägaren Norrland 2.0  och även projektledare för det nya konceptet.

Konceptbyrån Stylt Trampoli har tidigare arbetat med hotellkoncept som Spedition Hotel & Restaurant och HUUS Hotel i Schweiz samt Stora Hotellet i Umeå. 2018 invigs även ett hotell i Dubai signerat byrån.

– Vi har haft förmånen att få jobba med Stylt tidigare, bland annat när vi utvecklade Stora Hotellet i Umeå. Det är ett oerhört kompetent team som förstår våra ambitioner och vad vi gemensamt vill åstadkomma, säger Markus Olsson, vd på Fort Knox.       

Förutom Stylt ingår Cecilia Sandström, mat- och dryckesansvarig på Blå huset, och Punkt pr i teamet som ska ta fram nya hotellkonceptet. Cecilia Sandström kommer arbeta parallelt med Stylt för utvecklingen av mat- och dryckeskoncept.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Nyhetsbrev

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Arkiv

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Rökt och grillat på krogveteranernas nya restaurang

Stjärnkrögare flyttar in i toppen på nytt landmärke

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111