23948sdkhjf

Östgöta Kök öppnar på Garnisonen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Restauranggruppen etableras i Linköping.

Avtalet gäller en lokal om 1 000 kvadratmeter i lokaler i Garnisonen i Linköping. Renoverings-och ombyggnadsarbetena har påbörjats och inflyttning är beräknad till 1 augusti 2018. Tidigare låg restaurang Brigaden i delar av lokalen. Den nya restaurangdelen har 250 sittplatser och i anslutning till restaurangen byggs nya konferens- och evenemangslokaler på cirka 400 kvadratmeter.

- Vi har under en längre tid letat efter en lämplig lokal för att etablera oss i Linköping. Vi är väldigt nöjda över att nu ha hittat en unik lokal i ett attraktivt och expansivt område med ett strakt kundunderlag. Det känns jättespännande att vi nu kan börja jobba tillsammans med Intea för att kunna slå upp portarna i augusti, säger Thomas Hallgren, ägare och grundare av Östgöta Kök.

I Östgötakök ingår fler restaurang- och cateringkoncept som Burgers & bangers, Härlig Pasta, Ekbacken och Fresh Market bland andra.

Mer om: Östgöta Kök
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tapas på svenskt vis på HaQ

Yux Mexican och Yuc Latasian följs av husmanskost på HaQ.

Östermalms saluhall – försenad och fördyrad

Renoveringen av Östermalmshallen 400 miljoner dyrare än planerat.

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Finaldags för Årets unga kock

Två Michelin-stjärnor till Gastrologik

Krögarduon har väntat sex år på att få lägga till ytterligare en stjärna.

Mr Cake till Göteborg

Nyhetsbrev

De kan bli bästa krog på White Guides gala

Arkiv

KFC-chef dömd för diskriminering

130 år gammalt bageri räddas

Här är finalisterna i Unga bagare 2019

Icadirektör blir vd på Martin & Servera

Tillträder senast i oktober.

Lista: 89 nya krogar i White Guide

Här är alla nya restauranger som tagit sig in i årets upplaga.

Kafékedjan öppnar i Kina

Joe & The Juice-grundaren avgår som vd

Kaspar Basse har varit den snabbväxande kedjans vd sedan starten 2002.

Nio nya Bastard Burgers-restauranger

Norrländska streetfoodkedjan i snabb expansion – och satsar på helt vegansk meny.

Fullersägt mikrobryggeri till Sverige

Vietnamesiskt på Götgatan

De tilldelas årets Gulddrakar

Gulddrakar till tre restauranger, en bar och ett kafé i Stockholm.

Mackmyra behöver pengar

Coca-Colas första nya smak på tio år

The Fishery till Täby

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

De blir störst på fisk i Sverige

Kvalitetsfisk och Fisk Idag går ihop och skapar Sveriges största fiskgrossist.

Björn Ulvaeus köper Hasselbacken

På väg att förverkliga sin nöjesvision på Djurgården.

Vigårda till Västerås

Han är årets viltkock

Gröna Lund startar restaurangskola

Årets Kombo går till Doktor Mat

Årets street food serveras av Korrito

Östermalmskafé blir Årets Coffee Shop

Världens första veganska Happy Meal

Dags för tionde Krogveckan

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Systembolaget varnar vinleverantör

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.159