23948sdkhjf

Skorna som kan beställa pizza – och pausa tv:n

| Av Niklas Kallin Thander | Tipsa redaktionen

Raka motsatsen till löpskor när Pizza Hut släpper senaste uppdateringen av sina smarta skor.

Med släppet av Pie Tops II (en ordlek på klassiska basketskomodellen "high tops") återupprepar Pizza Hut en reklamploj från förra året. Likt fjolårets skor kan den uppdaterade smarta skon beställa pizza – naturligtvis från Pizza Hut – genom ett tryck på en knapp placerad på ena skons plös.

Men att bara använda en knapp när det finns två skor känns som ett slöseri – med årets version kan du nu pausa tv-sändningen genom ett knapptryck på den andra skon. Teoretiskt sett är den måhända där för att du ska kunna ta emot pizzan utan att missa en sekund av vad som händer på skärmen.

Läs också: Pizza Hut tappar långvarig vd

Pizzakedjans sko, vars släpp sammanfaller med amerikanska college-basketens slutspel kallat "March madness", är en riktig produkt – men omständigheterna kring skorna gör dem bara användbara för personer i USA. Eftersom den också släpps i kraftigt limiterad upplaga (50 stycken) under måndagen är chansen att få tag i ett par minimal.

Läs också: Här öppnar pizzakedjan nytt

Knappen på den högra skon kopplar till kedjans app på telefonen via bluetooth, genom vilken man kan beställa pizza, medan den vänstra skon kan pausa tv-sändningen – men bara via vissa amerikanska operatörers DVR-receivers.

Om det inte räcker att skorna kan beställa pizza har designern Shoe Surgeon, en välkänd sneaker-skapare från Los Angeles, dessutom slängt på ordet "PIZZA" längs sidorna. Vad man får hosta upp för ett par är ännu inte avslöjat.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.097