23948sdkhjf

Hotellkedja startar interntävling – Elite masterchef

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Ambitionen är att utveckla konferenslunchen. Slaget står mellan sex finalister.

13 april ska bästa lunchrätten i en nystiftad intern tävling kallad Elite masterchef 2018 koras.

Finalen äger rum i Gyllene SalenElite Hotel Marina Tower. Deltagarna har fått en råvarulista att förhålla sig till och grönt ska vara i fokus.

Sex finalister har valts ut bland de bidrag som skickats in och medverkar i finalen gör Elite Hotel Adlon i Malmö, Elite Park Hotel i Växjö, Elite Hotel Ideon i Lund, Elite Hotel Mimer i Umeå, Elite Hotel Academia i Uppsala samt Elite Stadshotellet i Eskilstuna. I koncernen ingår 37 hotell.

I juryn sitter bland annat Elite Hotels vd och ägare Bicky Chakraborty, Caroline Chakraborty, Christian Olsson från Vassa Eggen och Thomas Östberg köksmästare på Elite Hotel Marina Tower. Under vintern har Elite Hotels restauranger från hela Sverige skickat in sina tävlingsbidrag. Nu har sex finalister valts ut för att tävla inför jury om den prestigefyllda titeln.

Mer om: Elite Hotels
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.129