23948sdkhjf

Nytt snabbmatskoncept öppnar i Jönköping

Första restaurangen lanseras längs med E4:an.

I en ny affärsbyggnad som öppnade förra året och som är en del av A6-området längs med E4:an ska en helt ny snabbmatskedja med namnet Panamigas öppna sin första butik, det skriver Jönköpingsposten.

– Vi tänker öppna en restaurang som är inspirerad av Latinamerika, säger Madelen Söderström, representant för företaget Nordic Restaurant Concept som nu ansökt om serveringstillstånd för själva krogen och för uteserveringen till tidningen.

Exakt hur menyn kommer att se ut är inte klart men maten kommer att bestå av bland annat mexikanska burritos, soppor och annat småplock.

Nordic Restaurant Concept är ett dotterbolag till Pizza Hut och det nya konceptet kommer att etablera sig på flera ställen i landet. Den första butiken kommer att ligga i samma byggnad som redan etablerade snabbmatsställen som just Pizza Hut och ChopChop.

Lokalen som hyrs ut av A6 blir den sista lediga lokalen i byggnaden.

– Vi har tackat nej till många. Det måste vara ett koncept som står på egna ben och som inte får draghjälp av de andra restaurangerna eller butikerna som redan finns där. Panamigas är ett nytt Sverige–koncept och är lite nyttigare mat för människor i farten, också för resenärerna på E4, säger A6–chefen Lasse Bröms till Jönköpingsposten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093