23948sdkhjf

Nytt snabbmatskoncept öppnar i Jönköping

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Första restaurangen lanseras längs med E4:an.

I en ny affärsbyggnad som öppnade förra året och som är en del av A6-området längs med E4:an ska en helt ny snabbmatskedja med namnet Panamigas öppna sin första butik, det skriver Jönköpingsposten.

Läs också: Här öppnar pizzakedjan nytt

– Vi tänker öppna en restaurang som är inspirerad av Latinamerika, säger Madelen Söderström, representant för företaget Nordic Restaurant Concept som nu ansökt om serveringstillstånd för själva krogen och för uteserveringen till tidningen.

Exakt hur menyn kommer att se ut är inte klart men maten kommer att bestå av bland annat mexikanska burritos, soppor och annat småplock.

Nordic Restaurant Concept är ett dotterbolag till Pizza Hut och det nya konceptet kommer att etablera sig på flera ställen i landet. Den första butiken kommer att ligga i samma byggnad som redan etablerade snabbmatsställen som just Pizza Hut och ChopChop.

Lokalen som hyrs ut av A6 blir den sista lediga lokalen i byggnaden.

– Vi har tackat nej till många. Det måste vara ett koncept som står på egna ben och som inte får draghjälp av de andra restaurangerna eller butikerna som redan finns där. Panamigas är ett nytt Sverige–koncept och är lite nyttigare mat för människor i farten, också för resenärerna på E4, säger A6–chefen Lasse Bröms till Jönköpingsposten.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Panini släpper Amazon Go-koncept: ”Först på marknaden”

Paninis nya Grab and go-koncept ska ta matkedjan in i den tekniska framtiden.

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Nyhetsbrev

Ny marknadschef för Årets kock

Arkiv

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.12