23948sdkhjf

Nytt snabbmatskoncept öppnar i Jönköping

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Första restaurangen lanseras längs med E4:an.

I en ny affärsbyggnad som öppnade förra året och som är en del av A6-området längs med E4:an ska en helt ny snabbmatskedja med namnet Panamigas öppna sin första butik, det skriver Jönköpingsposten.

Läs också: Pizzakedjan till Borås

– Vi tänker öppna en restaurang som är inspirerad av Latinamerika, säger Madelen Söderström, representant för företaget Nordic Restaurant Concept som nu ansökt om serveringstillstånd för själva krogen och för uteserveringen till tidningen.

Exakt hur menyn kommer att se ut är inte klart men maten kommer att bestå av bland annat mexikanska burritos, soppor och annat småplock.

Nordic Restaurant Concept är ett dotterbolag till Pizza Hut och det nya konceptet kommer att etablera sig på flera ställen i landet. Den första butiken kommer att ligga i samma byggnad som redan etablerade snabbmatsställen som just Pizza Hut och ChopChop.

Lokalen som hyrs ut av A6 blir den sista lediga lokalen i byggnaden.

– Vi har tackat nej till många. Det måste vara ett koncept som står på egna ben och som inte får draghjälp av de andra restaurangerna eller butikerna som redan finns där. Panamigas är ett nytt Sverige–koncept och är lite nyttigare mat för människor i farten, också för resenärerna på E4, säger A6–chefen Lasse Bröms till Jönköpingsposten.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143