23948sdkhjf

Vattenverk blir ölkafé

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Högberga Gård väcker vattenverk på Lidingö till liv.

I det tidigare vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö startas Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri i regi av Högberga Gård. Namnet blir Vattenverket, Högberga Bakficka. Ombyggnad pågår och planen är att öppna i slutet av maj.


Vi är barnsligt glada över att få dra igång det här, det är en dröm som går i uppfyllelse. Vi får en avslappnad bakficka till Högberga Gård där vi kan ta ut svängarna åt ett lite busigare håll. Det blir samma höga kvalitet på mat och dryck men i helt annan tappning. Här blir det sju sorters kakor, mustiga långkok och mikrobryggd lager. Målet är att skapa Lidingö skönaste häng, helt enkelt, säger Johan Hjort,vd på Högberga Gård.

Därtill ska det erbjudas konferensmöjligheter.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Nyhetsbrev

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Arkiv

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.151