23948sdkhjf

Näsby Slott i ny skrud

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Slottet i Täby är under förvandling ska få nytt kök, två vinprovarrum och nya salonger.

Slottet ska i regi av Tengbom och Nadia Tolstoy, Katya Högberg och Sandra Wall återfå sin forna glans från det glada 20-talet.

- Konceptet bygger på att slottet ska leva dygnet runt - 24 hour party. Vi vill att Näsby Slott ska vara Täbys eget kvartersslott, en självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser och en naturlig samlingsplats för en After Work med vänner eller en utflykt med familjen, säger Annette Wheeler, hotelldirketör för Näsby Slott i en kommentar.

Förutom nytt kök, två vinprovarrum och nya salonger skapas en ny lummig oas i den gamla Vinterträdgården.

Näsby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection. I företaget finns 10 hotell, slott och mötesplatser i Stockholmsområdet. Restaurang Hantverket, som blev Årets Arbetsplats 2017, ingår också i familjen.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.101