23948sdkhjf

De är årets unga branschstjärnor

Sommelier på Agrikultur och souschef på Ulriksdals wärdshus förärades i veckan utmärkelsen Årets unga branschstjärna.

Daniella Lundh Egenäs, sommelier på Agrikultur och Pi Le, souschef på Ulriksdals wärdshus har tilldelats Visistas årliga utmärkelse Årets unga branschstjärna.

Prissumman på 50 000 kronor ska användas för kompetensutveckling. Syftet med priset är att uppmärksamma unga personer som fått en ledande befattning och hur de kan utveckla sin arbetsplats. Även Jennifer Eriksson från Sigtuna Stadshotell, Alex Reschreiter hos Cliff Barnes, Måns Daniel hos Boulebar och Evelina Lidmalm hos Gröna Lund var nominerade till de två stipendierna.


Så lyder juryns motivering gällande Daniella Lundh Egenäs, sommelier Agrikultur.

Genom att hela tiden hämta in ny kunskap och dela med sig av den till såväl kollegor som svenska folket visar pristagaren på ett modernt och inkluderande ledarskap. Hennes inställning skapar fantastiska dryckesupplevelser och trivsel, och bidrog starkt till att lyfta Agrikultur till en stjärna i Guide Michelin.

Så lyder juryns motivering gällande Pi Le, souschef Ulriksdals wärdshus

För sitt stora driv att hela tiden utveckla sig själv och matlagningen, inte minste genom att alltid söka sig till tävlingar med internationellt motstånd. Hans utvecklingskurva har varit brant, och vi säkra på att hans driv och smaksäkerhet kommer ta honom långt inom den globala gastronomin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063