23948sdkhjf

De är årets unga branschstjärnor

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sommelier på Agrikultur och souschef på Ulriksdals wärdshus förärades i veckan utmärkelsen Årets unga branschstjärna.

Daniella Lundh Egenäs, sommelier på Agrikultur och Pi Le, souschef på Ulriksdals wärdshus har tilldelats Visistas årliga utmärkelse Årets unga branschstjärna.

Prissumman på 50 000 kronor ska användas för kompetensutveckling. Syftet med priset är att uppmärksamma unga personer som fått en ledande befattning och hur de kan utveckla sin arbetsplats. Även Jennifer Eriksson från Sigtuna Stadshotell, Alex Reschreiter hos Cliff Barnes, Måns Daniel hos Boulebar och Evelina Lidmalm hos Gröna Lund var nominerade till de två stipendierna.


Så lyder juryns motivering gällande Daniella Lundh Egenäs, sommelier Agrikultur.

Genom att hela tiden hämta in ny kunskap och dela med sig av den till såväl kollegor som svenska folket visar pristagaren på ett modernt och inkluderande ledarskap. Hennes inställning skapar fantastiska dryckesupplevelser och trivsel, och bidrog starkt till att lyfta Agrikultur till en stjärna i Guide Michelin.

Så lyder juryns motivering gällande Pi Le, souschef Ulriksdals wärdshus

För sitt stora driv att hela tiden utveckla sig själv och matlagningen, inte minste genom att alltid söka sig till tävlingar med internationellt motstånd. Hans utvecklingskurva har varit brant, och vi säkra på att hans driv och smaksäkerhet kommer ta honom långt inom den globala gastronomin.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Nyhetsbrev

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Arkiv

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.092