23948sdkhjf

De är årets unga branschstjärnor

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sommelier på Agrikultur och souschef på Ulriksdals wärdshus förärades i veckan utmärkelsen Årets unga branschstjärna.

Daniella Lundh Egenäs, sommelier på Agrikultur och Pi Le, souschef på Ulriksdals wärdshus har tilldelats Visistas årliga utmärkelse Årets unga branschstjärna.

Prissumman på 50 000 kronor ska användas för kompetensutveckling. Syftet med priset är att uppmärksamma unga personer som fått en ledande befattning och hur de kan utveckla sin arbetsplats. Även Jennifer Eriksson från Sigtuna Stadshotell, Alex Reschreiter hos Cliff Barnes, Måns Daniel hos Boulebar och Evelina Lidmalm hos Gröna Lund var nominerade till de två stipendierna.


Så lyder juryns motivering gällande Daniella Lundh Egenäs, sommelier Agrikultur.

Genom att hela tiden hämta in ny kunskap och dela med sig av den till såväl kollegor som svenska folket visar pristagaren på ett modernt och inkluderande ledarskap. Hennes inställning skapar fantastiska dryckesupplevelser och trivsel, och bidrog starkt till att lyfta Agrikultur till en stjärna i Guide Michelin.

Så lyder juryns motivering gällande Pi Le, souschef Ulriksdals wärdshus

För sitt stora driv att hela tiden utveckla sig själv och matlagningen, inte minste genom att alltid söka sig till tävlingar med internationellt motstånd. Hans utvecklingskurva har varit brant, och vi säkra på att hans driv och smaksäkerhet kommer ta honom långt inom den globala gastronomin.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.169