23948sdkhjf

Fyra rätter på fyra minuter på Centralstationen

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Snabb avsmakningsmeny i specialbyggd restaurangvagn.

Under perioden 12-18 april kan besökare på Stockholms Centralstation pröva på en ovanligt snabb avsmakningsmeny utförd av fyra restauranger som var och en erbjuder fyra rätter under fyra minuter.

Läs också: Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Rätterna som tillagas av Urban Deli, Icha Icha, Vete-Katten och Wiggo Wraps erbjuds gästerna i en tillfällig specialbyggd restaurangvagn inspirerad av Wes Anderson’s kulisser och Mordet på Orientexpressen.

– Det som är viktigt för oss är att det ska gå snabbt och smidigt att få sin mat och även ta med sig då våra resenärer oftast har en tid att passa. Men samtidigt ska det vara inbjudande och lockande att slå sig ner och äta i en attraktiv miljö, säger Pontus Larsson förvaltningschef affärsområde Stationer på Jernhusen i en kommentar.

Pop-up-konceptet fyra rätter på fyra minuter invigs den 11 april.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.152