23948sdkhjf

Fyra rätter på fyra minuter på Centralstationen

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Snabb avsmakningsmeny i specialbyggd restaurangvagn.

Under perioden 12-18 april kan besökare på Stockholms Centralstation pröva på en ovanligt snabb avsmakningsmeny utförd av fyra restauranger som var och en erbjuder fyra rätter under fyra minuter.

Läs också: Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Rätterna som tillagas av Urban Deli, Icha Icha, Vete-Katten och Wiggo Wraps erbjuds gästerna i en tillfällig specialbyggd restaurangvagn inspirerad av Wes Anderson’s kulisser och Mordet på Orientexpressen.

– Det som är viktigt för oss är att det ska gå snabbt och smidigt att få sin mat och även ta med sig då våra resenärer oftast har en tid att passa. Men samtidigt ska det vara inbjudande och lockande att slå sig ner och äta i en attraktiv miljö, säger Pontus Larsson förvaltningschef affärsområde Stationer på Jernhusen i en kommentar.

Pop-up-konceptet fyra rätter på fyra minuter invigs den 11 april.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111