23948sdkhjf

Trio till Absolut Home

I sommar öppnar Absolut Home och nu har trio rekryterats för att sköta ruljansen. Meriterad kock tar sig an restaurangsatsningen Villan.

Johan Trollnäs, Marie Croon och Fredrik Wallgren ska arbeta med Absolut Home som öppnar i sommar. Johan Trollnäs blir platschef. Han kommer närmast från rollen som vd för Kosta Lodge där han arbetat med strategisk utveckling. Han har även lång bakgrund som vd för ett flertal turistdestinationer. Maria Croon blir driftschef. Hon kommer senast från Kristianstads-Österlens flygplats.

För Absolut Homes resturang, Resturang Villan, är den meriterade kocken Fredrik Wallgren signerad restaurangchef.

Fredrik Wallgren har en lång erfarenhet som restaurang chef och kock för bland annat National Geographic’s flagskepp The Explorer, Gondolen i Stockholm och senast Nordic Sea Winery.

Det är en spännande utmaning att vara med utveckla den svenska dryckestraditionen och visa att mat och dryck i kombination kan lyfta upplevelsen. Vårt mål är att i stor utsträcking jobba med lokal leverantörer som en del i Absolut Vodka’s starka band till regionen, säger Fredrik Wallgren i en kommentar.

Ansvarig för utvecklingen av Absolut Home – The Åhus Villa är Magnus Hammarskjöld.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126