23948sdkhjf

Trio till Absolut Home

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I sommar öppnar Absolut Home och nu har trio rekryterats för att sköta ruljansen. Meriterad kock tar sig an restaurangsatsningen Villan.

Johan Trollnäs, Marie Croon och Fredrik Wallgren ska arbeta med Absolut Home som öppnar i sommar. Johan Trollnäs blir platschef. Han kommer närmast från rollen som vd för Kosta Lodge där han arbetat med strategisk utveckling. Han har även lång bakgrund som vd för ett flertal turistdestinationer. Maria Croon blir driftschef. Hon kommer senast från Kristianstads-Österlens flygplats.

För Absolut Homes resturang, Resturang Villan, är den meriterade kocken Fredrik Wallgren signerad restaurangchef.

Fredrik Wallgren har en lång erfarenhet som restaurang chef och kock för bland annat National Geographic’s flagskepp The Explorer, Gondolen i Stockholm och senast Nordic Sea Winery.

Det är en spännande utmaning att vara med utveckla den svenska dryckestraditionen och visa att mat och dryck i kombination kan lyfta upplevelsen. Vårt mål är att i stor utsträcking jobba med lokal leverantörer som en del i Absolut Vodka’s starka band till regionen, säger Fredrik Wallgren i en kommentar.

Ansvarig för utvecklingen av Absolut Home – The Åhus Villa är Magnus Hammarskjöld.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tyska bron vill bygga restaurangbrygga

Nu återinvigs klassisk saluhall

Nyöppnar efter omfattande renovering med flera restauranger och handel.

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Myllymäkis meny tonsatt av Gessle

Nu introducerar Finnair ett musiksamarbete mellan kocken och artisten för att skapa optimal matupplevelse ombord.

Lanserar svensk ekologisk sriracha

Här öppnar Harrys

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Arkiv

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.138