23948sdkhjf

Cava, burgare och tapas - Här öppnar fyra nya restauranger

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Fyra nya restauranger öppnar i det så kallade Mood-kvarteret i centrala Stockholm. En har fokus på cava och tapas.

Fyra nya restauranger öppnar i kvarteret kring handelsplatsen Mood på Jakobsbergsgatans övre del mellan Malmskillnadsgatan och Regeringsgatan i centrala Stockholm.

I april öppnar Yellow, som specialiserat sig på kycklingrätter, och  Yuc LatAsian med mexikansk, peruansk, japansk eller koreansk mat på menyn.

Johan Jureskog har redan hunnit öppna nya självbetitlade burgerrestaurangen Jureskogs på Jakobsbergsgatan 23b .

I maj öppnar nya Cavabaren på Jakobsbergsgatan 21 som förutom cava har spanska rätter på menyn.

- Som ett av Sveriges största fastighetsbolag var vi tidigt ute att koppla upplevelser som mat och dryck till våra handelsplatser där Mood Stockholm var först ut. Det har visat sig vara en framgångsfaktor och därför är vi nu glada att även ta ut konceptet i resten av kvarteret. Det känns extra roligt att presentera fyra nya matupplevelser mitt i Mood-kvarteret precis när uteätarsäsongen börjar, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood-kvarteret hos AMF Fastigheter.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124