23948sdkhjf

Nu öppnar Slottsholmen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I maj öppnar restaurangen och hotellet i Västervik.

Den 11 maj 2018 öppnar den nya restaurangen och hotellet på Slottsholmen i Västervik. Kökschef är Maria Lindén och tillsammans med Stefan Ekengren, från restaurang Hantverket i Stockholm, har hon arbetat fram matkonceptet som innehåller blnad annat rysk-asiatisk borsjtj, bangers & mash gjord på lokal gårdsgris, strömming och Tengfeldts pyttipanna.

- Det känns fantastiskt roligt att få vara delaktig i restaurangens utveckling från allra första början. Jag och matkreatören Stefan Ekengren har bearbetat och tagit fram ett spännande matkoncept som kombinerar både smak, upplevelse och tradition. Jag, tillsammans med mitt kockteam, kommer säkerställa att Slottsholmens restaurangbesök lever upp till gästernas höga förväntningar, säger Maria Lindén, kökschef på Slottsholmen.


Byggnaden inrymmer restaurang, event- och konferenslokaler, sviter, gym och uteservering. Ansvarig arkitekt för projektet är SandellSandberg. Hotelldirektör är Stina Porsgaard.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Nyhetsbrev

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Arkiv

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.376