Nu öppnar Slottsholmen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I maj öppnar restaurangen och hotellet i Västervik.

Den 11 maj 2018 öppnar den nya restaurangen och hotellet på Slottsholmen i Västervik. Kökschef är Maria Lindén och tillsammans med Stefan Ekengren, från restaurang Hantverket i Stockholm, har hon arbetat fram matkonceptet som innehåller blnad annat rysk-asiatisk borsjtj, bangers & mash gjord på lokal gårdsgris, strömming och Tengfeldts pyttipanna.

- Det känns fantastiskt roligt att få vara delaktig i restaurangens utveckling från allra första början. Jag och matkreatören Stefan Ekengren har bearbetat och tagit fram ett spännande matkoncept som kombinerar både smak, upplevelse och tradition. Jag, tillsammans med mitt kockteam, kommer säkerställa att Slottsholmens restaurangbesök lever upp till gästernas höga förväntningar, säger Maria Lindén, kökschef på Slottsholmen.


Byggnaden inrymmer restaurang, event- och konferenslokaler, sviter, gym och uteservering. Ansvarig arkitekt för projektet är SandellSandberg. Hotelldirektör är Stina Porsgaard.




Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

De står för kaffet

Italiensk kaffeleverantör har skrivit avtal med Stureplansgruppen.

Han blir tv-kock

Ekstedts gastronomiska möte

Pizzakedjan till Borås

Kopparbergs gjorde vinst

Ger Ikea-korvarna en match

Biltema satsar på kaféverksamheten – växer med 30 till 40 procent per år.

Nyhetsbrev

Triumf Glass kör helgpass i värmen

Arkiv

Ny ordförande i DLF

Norska ”Swish” tar över från servitörerna

Appen Vipps sköter beställningarna.

Monster ville få bort svensk logga – fick nej

Smakbruket i Tomelilla fick rätt mot energidrycksjätten.

Prata Mat:Bruce Hill

Möt Bruce Hill, kock från Kalifornien som gav försmak på sitt gästspel som äger rum i höst på Vassa Eggen.

Esperanto öppnar Sommarsalongen

När matsalen tar sommarpaus öppnar pop up-restaurang i loungen.

Årets Sibylling korad

Prisades på kedjans konvent.

Svensktillverkad Manhattan-vodka blir första på nästan 100 år

Första lagliga destilleriet sedan 1920-talet.

Här öppnar 7-eleven sin deli

Från Orkla till Klädesholmen

Nytt kafé på Friends

Stockholm Live och Zoégas i samarbete.

Ny ordförande för Fiskbranschen

Svenska kafékedjan till Kina

Blir kedjans största avtal genom tiderna.

Svenska senaper tog VM-guld

Kavli-senap i amerikansk stil vann guld – i USA.

Pontus Björkdahl ny hållbarhetschef på Retursystem

Prata Mat: Peter Halldén

Reitan blir postombud

Efter Gast Kavalleriet

1

Wolt till Gävle

Från Lund till Malmö

Första färskpotatisen är här

Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

Framgång för McDonalds strategi

Restaurangerna fortsätter att växa

Restaurangerna fortsätter att växa

Nestlé och Starbucks ingår allians

Dominos till Rosengård

Han lämnar Axfood Snabbgross

McDonalds + Ubereats = sant

Kasai öppnar i Mood

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.128