23948sdkhjf

Nytt nummer av RS ute nu

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Restauranger & Storkök 2/2018 ute nu med bland mycket annat rapport från Prowein, om den omdebatterade nitritanvändningen och vem som ska rädda Krav-grisen. Därtill senaste nytt om Restauranggalans 10-årsjubileum.

MÖTEN PÅ GIGANISKA VINMÄSSAN PROWEIN:
Kvinnliga vinföretagare- franska kvinnliga vinföretagare i unikt nätverk vill sprida
vinkultur.
Taittinger drar till fotbolls-VM för att bjuda på bubbel. Möt Taittigers svenske
exportchef Mikael Falkman.
Intervju med Pelle Lydmar, Eataly mat
Svenska dubbelsegern i NM- igen,
Desirée Jaks bästa junioren
Intervjuer, mat och resultat

SPECIALISTERNA
Jens Linder skriver om Potatis– stapelvara och delikatess.
RS reder ut om omdebatterade nitritanvändningen: Möjligt minska nitritbruket
skriver ekokocken Ulrika Brydling.

Därtill debattartikel där Niclas Åkeson, chefredaktör tidningen Ekologiskt lantbruk, frågar sig vem som ska rädda Krav-grisen.
 
Dessutom rapporter och aktuellt från RS professionella gastronomiska nätverk.
Och läs vem som blev Årets Unga Kock? Sammanställning med White Guide-Vinnare och hur stjärnfallet från Michelin fördelade sig i år.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Nyhetsbrev

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Arkiv

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.186