23948sdkhjf

Nedräkning inför Pizza-SM

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

26 april äger semifinalen och finalen rum av årets upplaga av Pizza-SM på Gastro Nord.

Här årets åtta semifinalister:
Oscar Laving, Gastropizza, Norrköping
Morad Morad, Il Cibo, Norrköping
Simone Roosqvist, Vezzo, Umeå
Edi Velaj, Scandic Anglais/Jamies Italian, Stockholm
Giorgio Paoli, Vallentuna
Amir Bozaghian, Vezzo, Umeå
Mattias Paulsson, Restaurang Asplund, Solna
Zoran Yovanoski, Aktivitetshuset, Lofsdalen

De tävlande kommer att bedömas av ledande kockarna och bagarna i landet.
Juryn består av Johan Åkerberg, Sandra Mastio, Sébastien Boudet, Håkan Johansson, Hanna Bertilsson, partner Lantmännen, Emil Vasseur, pizzabagare Babettes, Niclas Lundemark, vinnare av Pizza-SM 2016 och Tony Gerasovski, vinnare av Pizza-SM 2011.

Semifinalen och finalen äger rum kl 13.00-16.00 , den 26 april, på tävlingsområdet inne i A-Hallen under GastroNord på Stockholmsmässan.

Tävlingstider:
13.00 - Semifinal Pizza-SM som årligen arrangeras av tidningen Fast Food Magazine
14.20 - 1889 Fast Fine Pizza serverar pizza under mellanakten i Pizza-SM
15.00 - Final i Pizza-SM

Torsdag 26 april 10:00 - 18:00
Tävlingsområdet - A04:15

Därtill intervjuar Fast Food Magazines chefredaktör Lisbeth Rauden årets vinnare och gör en podcast-intervju i Prata Mat-studion 16.30 i OBS: A41:12

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094