23948sdkhjf

Kasai öppnar i Mood

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Restaurangkonceptet tar över Juiceverkets lokaler i handelsplatsen i Stockholm.

Kasai och Ochaya på Linnégatan i Stockholm expanderar nu verksamheten vidare och öppnar i maj restaurang i entrén till Mood på Norrlandsgatan i Stockholm. ‘Mini Kasai’ blir en sushibar med fokus på Sushi och upphämtning. I lokalen om 56 kvadratmeter huserade tidigare Juiceverket.

- Vi känner att området i och omkring Mood har blivit en tydlig kärna för Stockholms city. Det är ett otroligt flöde av människor, med bra utbud av shopping och restauranger. Vi är stolta och exalterade att öppna mitt i hjärtat. Gästerna och målgruppen här är en perfekt blandning av business and pleasure och det är väldigt många duktiga aktörer i Mood som vi ser fram emot att jobba nära med, säger Paulo Fagundez, grundare och delägare.

Ansvarig för menyerna är som för de tidigare satsningarna partnern och chefskocken Danny Elmaleh.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109