23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Ny kökschef på Hotell Mossbylund

Han byter jobb i köket och blir ny kökschef.

Efter tre och ett halvt år som kock och souschef på Hotell Mossbylund tar Christoffer Herbst över som kökschef och får därmed ett helhetsansvar i det Svanenmärkta köket.

Som kökschef vill jag förfina och förädla det som redan byggts upp på Mossbylund. Målet är att sprida glädjen i vällagad mat, och att gäster ska se oss som en matdestination, säger Christoffer Herbst i en kommentar.

Han har ett förflutet på Karlaby Kro och Gyllene Uttern. Han har även tävlat i Chaîne des Rôtisseurs Årets Unga Kock och kvalade in på en andraplats.

Hotell Mossbylund ligger på skånska sydkusten och har restaurang, 47 hotellrum och sex konferensrum.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03