23948sdkhjf

Vinhus på tillfälligt besök

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Pop up-vinhus för rosévinet Cuvée Madame öppnar i Stockholm.

Rosévarumärket Cuvée Madame har öppnat pop up-vinhus i en gränd i Gamla Stan, Stockholm. Vinhuset, som går under namnet Cuvée Madame House, ska under försommaren fungera som festlokal, konferensanläggning, poddstudio och co-working space för företag och medlemsanslutna privatpersoner och är fördelat på fyra våningar.

- Tanken är att Cuvée Madame House nu under de kommande veckorna ska vara skådeplatsen för massor av kul, allt från AWs till poddinspelningar. Vi har redan en hel del aktiviteter inplanerade, men det finns fortfarande plats! Det är fritt fram att maila in och berätta varför just ett rosa townhouse i Gamla Stan är den perfekta platsen för ditt event, säger Anna Andrée Jeppe, vd Contemporary Wines i en kommentar.

Bakom konceptet ligger kommunikationsbyrån Redgert Comms.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.189