23948sdkhjf

Då presenteras de 32 som kvalar

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I slutet av maj presenteras vilka 32 som deltar i kvaltävlingarna i Årets Kock 2018.

Den 29 maj släpper med hjälp av Tom Sjöstedt och Andreas Stenberg, vd Årets Kock, Årets Kock vilka 32 tävlande som tagit sig till kvalificeringstävlingen i årets upplaga av SM i professionell matlagning. Släppet sker via livesändning på Facebook. Anmälan stänger 20 maj och därefter börjar en jury av erfarna kockar att utse vilka som ska få kvala. Kvalificeringstävlingarna äger sedan rum 19 till 20 juni på Stockholms Hotell- och Restaurangskola.

De tävlande ska ha fyllt 23 år, svensk medborgare och vara verksamma som professionella kockar.Under kvalet  lagar de tävlande upp inskickade bidrag samt tillagar även en huvudrätt baserad på en råvarukorg med okänt innehåll och visar prov på kunskap inom teori och handlag i olika tävlingsmoment. 8 av de 32 går sedan vidare till final.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.497