23948sdkhjf

Wolt till Gävle

Efter Stockholm, Norrköping, Västerås, Linköping och Örebro lanseras matleveranstjänsten i Gävle.

Matleversntjänsten Wolt lanseras 16 maj i Gävle och initialt är 25 restauranger anslutna exempelvis Bastard Burgers, Brända Bocken, Sushi Kultur, La Mancha, Esa Sushi och Bro Burger Bar. Maten levereras direkt hem till kunden, upp till 5 kilometer från citykärnan, inom cirka 40 minuter. Maten levereras till hushåll från Hagaström i väster till Södra Bomhus i öster, från Källbacken i norr till Andersberg i söder under öppettiderna 11:00 till 21:30 sju dagar i veckan.


Sedan tidigare finns tjänsten i Sverige i Stockholm, Norrköping, Västerås, Linköping och Örebro. Wolt etablerades 2014 i Finland och finns i dag i sju länder.


Vi har verkligen sett fram emot att kunna lansera Wolt i Gävle. Det är ett naturligt steg efter framgångarna vi har haft i södra mellansverige, i till exempel Örebro och Norrköping. Nu vill vi satsa norrut, eftersom vi vet att det finns matglädje, inspiration och stor potential i hela landet. Gävle är dessutom en mycket attraktiv stad med en spännande matscen. Utkörning av kvalitetsmat är ett nytt fenomen i små och mellanstora städer och Wolt vill därför hjälpa fler företag och privatpersoner att kunna få maten levererad direkt till dörren, säger Carl Zetterqvist, Sverigechef i en kommentar.

Maten beställs via webb eller app. Betalningen sker vid beställningen.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094