23948sdkhjf

Årets Sibylling korad

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Prisades på kedjans konvent.

Vid Sibyllakedjans årliga rikskonvent Sibylla United utsågs i helgen Sibylla Älmhult till Årets Sibylling 2017 för att ha satt Sibylla på kartan på en ny ort.

Sibylla Älmhult drivs av paret Åsa Wretman och Torbjörn Nordlander som öppnade restaurangen i Älmhult 2015. Innan dess har de båda jobbat i flera år med Sibylla och Torbjörn Nordlander var med sin restaurang Sibylla Gustaf 1999 den första som vann årets Sibylling.

– Jag är därmed den ende inom kedjan som fått det här priset två gånger, men jag måste framhålla att det är Åsa som ska ha den största förtjänsten den här gången. Hon är helt fantastisk och enormt duktig, säger Torbjörn Nordlander i ett pressmeddelande.

Så här lyder en del av motiveringen:

”Genom ett mycket starkt och genuint engagemang på den lokala orten har dom byggt upp kännedomen om Sibylla och med en långsiktig planering så har man lyckats nå sin höga målsättning att bli en av Sveriges bästa Sibyllarestauranger. Med ett konstant flöde av aktiviteter för att driva försäljning så har ökningarna kommit år efter år, och viljan att bli bättre innebär att det inte finns några begränsningar för vart det kan leda.
Kanske den viktigaste nyckeln till framgången är också att man har insett vikten av ett bra ledarskap, där medarbetare verkligen känner sig delaktiga, får utvecklas och ta ett mycket stort ansvar för att driva restaurangen på bästa sätt.”

Mer om: Sibylla
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Nyhetsbrev

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Arkiv

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13