Årets Sibylling korad

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Prisades på kedjans konvent.

Vid Sibyllakedjans årliga rikskonvent Sibylla United utsågs i helgen Sibylla Älmhult till Årets Sibylling 2017 för att ha satt Sibylla på kartan på en ny ort.

Sibylla Älmhult drivs av paret Åsa Wretman och Torbjörn Nordlander som öppnade restaurangen i Älmhult 2015. Innan dess har de båda jobbat i flera år med Sibylla och Torbjörn Nordlander var med sin restaurang Sibylla Gustaf 1999 den första som vann årets Sibylling.

– Jag är därmed den ende inom kedjan som fått det här priset två gånger, men jag måste framhålla att det är Åsa som ska ha den största förtjänsten den här gången. Hon är helt fantastisk och enormt duktig, säger Torbjörn Nordlander i ett pressmeddelande.

Så här lyder en del av motiveringen:

”Genom ett mycket starkt och genuint engagemang på den lokala orten har dom byggt upp kännedomen om Sibylla och med en långsiktig planering så har man lyckats nå sin höga målsättning att bli en av Sveriges bästa Sibyllarestauranger. Med ett konstant flöde av aktiviteter för att driva försäljning så har ökningarna kommit år efter år, och viljan att bli bättre innebär att det inte finns några begränsningar för vart det kan leda.
Kanske den viktigaste nyckeln till framgången är också att man har insett vikten av ett bra ledarskap, där medarbetare verkligen känner sig delaktiga, får utvecklas och ta ett mycket stort ansvar för att driva restaurangen på bästa sätt.”

Mer om: Sibylla


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Värmdö-cider bäst i landet

"Det är en ciderrevolution på gång i Sverige", säger anordnaren Spritmuseum, som också pekar på hög kvalitet bland årets tävlande.

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bärfrämjandet: Jordgubbsbrist i hetaste veckan

Bordsservering på McDonald´s

Kocknätverk gästade Svenska Kocklandslaget

Livsmedelsverket synar blodiga trendburgare

I ett nytt kontrollprojekt ska 500 inspektioner av restauranger genomföras i landet –

Nyhetsbrev

Här är finalisterna i Årets Kock

Här är det åtta kockarna som är vidare till finaltävlingarna i september.

Arkiv

Fem till final i Årets Konditor

Här är finalisterna till årets upplaga av tävlingen. Finalen äger rum i Stockholm i oktober.

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Svensk kock ny toppchef på Singapore Airlines

Styrelseledamot av Svenska Kockars Förening och Food & Beverage Manager på Thanda Group har fått en ny tjänst som executive chef på Singapore Airlines.

Trio bakom ny vinbar

De ligger bakom nya vinbaren Oas på Drottninggatan i Stockholm.

Bryggeriet gör öl-debut med nygammalt märke

Vasa bryggeri tar till en början hjälp av mer etablerade ölbryggare när Sundsvalls öl gör comeback.

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

25 producenter prisade för "bästa landskapsmat"

Han tar plats i Stureplansgruppen

Petter Stordalens investeringsbolag blir en av hotell- och restaurangföretagets största ägare.

Fontana vann nyinstiftat pris

Norrmejerier: Brist på Västerbottensost

EM-silver till Sverige i Bocuse

Restaurangerna fortsätter att öka

Besöksrekord för Vegomässan

Med 5 600 besökare och 106 utställare blev helgens arrangemang i Nacka Strandsmässan den största Vegomässan hittills.

Ska möta flexitarianen

Skapar eventdel om 4 000 kvadratmeter

Destilleriet får tillstånd för att dubbla

Tävling
Konditorerna tog EM-guld

Svenska konditorlandslaget vann europeiska mästerskapen i konditori i Turin.

Max expanderar i Skåne

Tävling
Följ Bocuse direkt

Tävling
Team Sweden kör så det ångar

Paolo Robertos pizza kommer till macken

Från ölhak till bageri

Max lanserar klimatpositiva burgare

Tävling
Gibrands totala Bocuse-satsning

Jobb & Karriär
Ny chef på Max

Stoppar en miljon sugrör - för miljön

Jobb & Karriär
Starbucks ordförande avgår

Värmeslag på krogen
Krögare mitt i stan

Thåström tillbaka på systemet

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.159